- Makaleler
- 5
O monitör 2080S karta hakaret olmaz mı ama![]()
Monitör güzel neden hakaret olsun
Son düzenleyen: Moderatör:
O monitör 2080S karta hakaret olmaz mı ama![]()
@GoDd1 bu arada sinerjiden sistem toplarken 3700X ile 3800X (tray) aynı fiyat haberiniz olsun.![]()
Daha öncesinde hiç Gigabyte kullanmadım ısınmada herhangi bir sorun yaşar mıyım ve 12bintlnin üzerine çıkabilir miyim bilmiyorum. 2070S ile arasında performans bakımından çok fark var mı?
Arasında ki fark nedir tray kutusuz oluyor diye duydum ama kutusuzun içerigini anlamayadım pek açıkçası![]()
Tray, tepsi demektir. İşlemciler tepsi ile toptan alınmış, kutusu yok. Bu şekilde:
Eki Görüntüle 269687
Kardeş RTX 2070S veya 2080 falan alacaksan 2K veya 4K monitör tercih etmek daha mantıklı. Onların fiyatı da zaten 2.5 -3 K'dan aşağı olmuyor zaten.
Daha öncesinde hiç Gigabyte kullanmadım ısınmada herhangi bir sorun yaşar mıyım ve 12bintlnin üzerine çıkabilir miyim bilmiyorum. 2070S ile arasında performans bakımından çok fark var mı?
Arasında ki fark nedir tray kutusuz oluyor diye duydum ama kutusuzun içerigini anlamayadım pek açıkçası![]()
@GoDd1 bu arada sinerjiden sistem toplarken 3700X ile 3800X (tray) aynı fiyat haberiniz olsun.
bir de o kasa yerine ranker cygnus 650W 80+ kullanmak daha güzel olur.
Evet o konuda haklısın ama şimdilik 1080P monitörle idare etmek zorundayım birkaç ay sonra 2K monitör elime geçecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.