12.000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
12000
Haklısınız ama daha önce palit vs markaları kullanmadığım için emin olamadım detaylı iyi bir incelemede izlemedim haklısınız aslında bu konuda
Aslında benim bütçe konusu çok sıkıntı değil içime gerçekten sinerse 14e kadar çıkarım monitör dahil 2k samsung monitör baktım 2500 12500 e kadar sisteme verebilirim

6k ekran kartı
3k işlemci
3.5k ya kasa anakart ram olarak halledebilsem çok güzel olacak
İşlemciyi 3600x takmak istemedim ileride upgrade ile uğraşmaktansa başta 1000 lira fazla verip iyi bir. Şey takmak istiyorum 1 tb harddiskim var bir tane de 275 gb ssd m var bir tane 500 lük ssd işimi görecektir

Vallaha gerekir ama her şey de bütçeyi çok arttırıyor işin içinden bir türlü çıkamadım 3 gündür sabahtan akşama araştırmaktan farklı sistemler oluşturmaktan yoruldum daha bir adet koltuk masa klavye kulaklık vs de alınacak anlayacağınız 18 e zor bitecek bu iş o yüzden kasa+monitöre maks 14k ayırabiliyorum

Sizi anlıyorum. İşin içinden çıkmak çok zor. Ben de kendime yakın bütçede bir PC araştırıyorum. Kafayı yiyeceğim. O derece.
Aceleniz yoksa R5 5600 ve RTX 3060'ın çıkmasını bekleyin. Çünkü bu bütçeye bunlar iyi ikili olurlar gibi duruyor.

Merhaba. Bence şubata kadar beklemek mantıklı değil. Stoklar artar evet fiyatlar düşebilir ancak dolar gerçeğini unutmamak lazım. Ocak ayında Biden geçecek başkanlığa. Çok dalgalanmalar olabilir ki biliyoruz ki Türkiye'de fiyatlar sadece kurun yükselmesinden etkilenir düşmesinden etkilenmez. Ya paranızı dolara çevirip bekleyin ya da şimdi alın.
Ytd.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı