12.000 TL profesyonel bisiklet önerisi

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime yeni bir bisiklet alacağım, profesyonel olması çok önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum. Bisikleti daha çok dağlar da kullanacağım.

Rockrider 520 kullanmıştım birkaç yıl önce beni üzmemişti açıkçası. Dağa bayıra girmedim orası ayrı konu. Etiketlediğim kişi konuyu görürse veya verdiğim siteye bakarsanız belki daha iyisini bulabilirsiniz. Bundan kat be kat kaliteli markalar mevcut malum ama bunun da karbon olması ayrı bir güzel. Piyasayı aşırı bilmediğim için sağlıklı bir karşılaştırma yapamıyorum pek.
İkinci ellere de bakabilirsiniz, bazen ciddi anlamda az kullanılmış ürünlere denk gelinebiliyor.

Profesyonel olma gerekliliğini açıklayabilir misin rica etsem? Fiyatı dışında bisikletler hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilsen öncesinde ortalama seviye bir bisiklette deneyim kazanmalısın.

12K'lık bisiklet düşmeye gelmez bilgin olsun.

Dostum hayatım seni ilgilendirmez. Belki de çokca param var ne biliyorsun? Sadece öneri istedim.

Canım benim hayatın ile alakalı bir bilgi istemedim senden Yalnızca beklentilerini anlamaya çalışıyorum. Sen bana art niyet ile yorum yazıyorsun ancak ben senin iyiliğini düşünüyorum.

Üst segment bisikletler hafif olur, frene bastığında zınk diye durur. Eğer hiçbir tecrübem yoksa, önüne ilk atlayan kedi köpekte o freni kökler, kendini hastahanelik ettirirsin.

Bisiklet önerisi istiyorsan senin boyunu ve kilonu da öğrenmek zorundayım. Nelerden hoşlandığını - nerede süreceğini, ne amaçla aldığını öğrenmek zorundayım. Yani hayatın ile alakalı ufak da olsa bilgilere ihtiyacım var.

Ben belirttiğin rakamdan da pahalı bir bisiklet kullanıyorum, belirli tecrübelerimiz var ki aktarmak istiyoruz. Yanlış anlamana üzüldüm özetle.

Hocam 4 yaşından beri bisiklet sürüyorum. Bacaklarımda 10'larca kalıcı yaram var. Emin ol çok şey biliyorum.

Öyle diyorsan öyledir Bir önceki mesajımdaki sorulara cevaplar alayım ona göre önerimizi yapalım.
Son kullandığın bisiklet nedir bunu da paylaşmanı rica edeceğim. Boy - kilo, hangi tür bisikletleri sevdiğin. Nerede süreceksin, ne amaçla süreceksin.

Tasarım detayında da hoşuna nelerin gittiğine bakar öyle seçim yaparsın. Son olarak ikinci el satılan, çok temiz bisikletler var öyle bir şey düşünür müsün?

Önce araştırmanızı tavsiye ederim. Eğer çok sert dağa gidecekseniz enduro tarzı öneririm. İkinci ele yönelmelisiniz bu bütçede. Sıfır almanızı önermem çünkü ikinci el bisikletlerde sıfır fiyatın yarısı oluyor. Profesyonel değilsen 6000 TL lik bisiklet ile 12000 TL lik aynı tür bisikletin farkını hissedemezsin. Tavsiyem sana gözüne güzel gelen groupseti Deore XT olan 6000 TL civarı bir bisiklet alman.
6 yıldır her türü denemek için bisiklet alıp satıyorum. Şuan elimde Carraro 1205 var. Groupseti Deore XT'nin bir altı SLX.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…