12.000 TL sistem önerisi

Bütçe
12.000 TL

Yusuf Serhan

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
12.000 TL bütçem var. Bütçemi arttırma ihtimalim yok. Daha fazla beklemek için sabrımda pek yok. İstediğim şey oyunlarda bana düzgün bir FPS vermesi ve Ray Tracing özelliği olan bir ekran kartı. Depolama olarak en azından 1 TB SSD çok çok iyi olur. Monitör dahil değil. RTX 2060'ın altında bir ekran kartına yönelmek zorunda kalırsam, sistemi alamam. Gerçekten Ray Tracing'i deneyimlemek istiyorum.

12.000 TL bütçem var. Bütçemi arttırma ihtimalim yok. Daha fazla beklemek için sabrımda pek yok. İstediğim şey oyunlarda bana düzgün bir FPS vermesi ve Ray Tracing özelliği olan bir ekran kartı. Depolama olarak en azından 1 TB SSD çok çok iyi olur. Monitör dahil değil. RTX 2060'ın altında bir ekran kartına yönelmek zorunda kalırsam, sistemi alamam. Gerçekten Ray Tracing'i deneyimlemek istiyorum.
İşinize karışmak gibi olmasın ama sisteminiz iyi zaten.

İşinize karışmak gibi olmasın ama sisteminiz iyi zaten.

Bu sistem laptop ve 91 derecelere kadar çıkıyor. 90 FPS başlıyorum oyuna kısa bir süre sonra 30 40 arası geziyor. Laptopu iade edip masaüstü almayı planlıyorum. Isınma sorunu beni deli etti.

Bu sistem laptop ve 91 derecelere kadar çıkıyor. 90 FPS başlıyorum oyuna kısa bir süre sonra 30 40 arası geziyor. Laptopu iade edip masaüstü almayı planlıyorum. Isınma sorunu beni deli etti.
Tamam teşekkür ediyorum, saolun hayırlı günler, işiniz rast gitsin.

Laptop marka modelinizi de paylaşır mısınız?
Zaten Intel önermiyorum ama bilelim (nmden dolayı sıcaklık çok fazla oluyor AMD adamdır)

Hangi model bu? Bir de ne zamandır kullanıyorsunuz?

Laptop marka modelinizi de paylaşır mısınız?
Zaten Intel önermiyorum ama bilelim (nmden dolayı sıcaklık çok fazla oluyor AMD adamdır)

3 aydır kullanıyorum. Tulpar T5 v19.2

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı