12.000 TL sistem önerisi

Bütçe
12.000 TL
3 aydır kullanıyorum. Tulpar T5 v19.2

Çift fan ancak çıkış sayısı az gibi genelde Monster markasının çok abartıldığını düşünüyorum herkese Acer Nitro serisi öneririm muazzam soğutması var AMD işlemcili alırsan hem soğuk hem sessiz say say bitmez.

Çift fan ancak çıkış sayısı az gibi genelde Monster markasının çok abartıldığını düşünüyorum herkese Acer Nitro serisi öneririm muazzam soğutması var AMD işlemcili alırsan hem soğuk hem sessiz say say bitmez.
Nitro 5 iyidir. Fakat İntel'de soğutması yetersiz bence. Tam performans modunda 90 dereceleri görüyor. + Önemli olan sorun ise undervolt kilidi olması intel 10.nesilde.

3 ay kullanılan bir ürün iade edilebiliyor mu? Bu arada Monster olması ve ısınması garipmiş ama Abra kasası bu kötü kasa diye biliyorum.

Çok ciddi bir ısınma problemi olduğu için iade kabul edeceklerini düşünüyorum. Umuyorum. Abra kasası zaten kötü olduğu bir sır değil hocam, o yüzden Tulpar kasası aldım. Bence havalandırması kötü değil. Yani arkadan 2 tane çıkışı var güçlü ve ses yapan bir fanı var. Herşeye rağmen en yüksek turbo modunda bile oyunlarda bana 91 dereceye çıkıyor. Üstüne üstlük performans kaybı yaşatıyor.

Çok ciddi bir ısınma problemi olduğu için iade kabul edeceklerini düşünüyorum. Umuyorum. Abra kasası zaten kötü olduğu bir sır değil hocam, o yüzden Tulpar kasası aldım. Bence havalandırması kötü değil. Yani arkadan 2 tane çıkışı var güçlü ve ses yapan bir fanı var. Herşeye rağmen en yüksek turbo modunda bile oyunlarda bana 91 dereceye çıkıyor. Üstüne üstlük performans kaybı yaşatıyor.
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama iade kabul edeceklerini hiç ama hiç sanmam.

Geçmiş olsun hocam. Umarım kabul ederler, ama sanmıyorum. Son durumu unutmazsanız paylaşın. Biz de firma hakkında bilgi edinmiş oluruz.

Çok ciddi bir ısınma problemi olduğu için iade kabul edeceklerini düşünüyorum. Umuyorum. Abra kasası zaten kötü olduğu bir sır değil hocam, o yüzden Tulpar kasası aldım. Bence havalandırması kötü değil. Yani arkadan 2 tane çıkışı var güçlü ve ses yapan bir fanı var. Her şeye rağmen en yüksek Turbo modunda bile oyunlarda bana 91 dereceye çıkıyor. Üstüne üstlük performans kaybı yaşatıyor.

Sıcaklıktan dolayı frekansları düşürüyor haliyle hakkınızda hayırlısı olsun.

undervolt dediniz, nasıl yapabilirim? yaparsam sıcaklık düşer mi ? ve performans kaybı olur mu yaparsam ?
Nitro 5 iyidir. Fakat İntel'de soğutması yetersiz bence. Tam performans modunda 90 dereceleri görüyor. + Önemli olan sorun ise undervolt kilidi olması intel 10.nesilde.

undervolt dediniz, nasıl yapabilirim? yaparsam sıcaklık düşer mi ? ve performans kaybı olur mu yaparsam ?
İşlemciniz 10.Nesil. Dediğim gibi 10.Nesilde kilitlediler İntel firması undervolt'u. Yani yoksa -20 hatta belki -25 derecelere kadar inebilirdi Hatta performans artışı bile olabilirdi, normal çalıştığı halinden.

İşlemciniz 10.Nesil. Dediğim gibi 10.Nesilde kilitlediler Intel firması Undervolt'u. Yani yoksa -20 hatta belki -25 derecelere kadar inebilirdi Hatta performans artışı bile olabilirdi, normal çalıştığı halinden.

Performans artışı olacağı sanmam ama sıcaklık bayağı bir düşerdi güzel bir undervolt ile

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı