12,000 TL Sistem Toplama Önerisi

Hocam toplam fiyat ne kadar tuttu bu sistemin aynisini bende hazir gördüm fiyat biraz pahaliydi sizinki ne kadar ?
10830 tl tuttu.

Sıkıntı yaşarsam değil, yaşayacaksın zaten.
e hocam her 1080p alan 2k almak zorunda mı bu ne saçmalık ? mantıklı cevap istiyorum lütfen.

Ben yardım etmeye çalıştıkça çok bilmişlik taslıyorsunuz. Nasıl biliyorsanız öyle yapın, ileride düşük FPS konularını görür gibiyim. Hayırlı günler.
hocam ama ben nezamanki gtx1080 alan görsem 1080p alıyor yani 2k kullanan görmedim bugüne kadar çok nadir gördüm

GTX 1080 ile niye 1080p monitör aldınız? Yapacak bir şey yok artık hayırlı olsun.
1080p şimdilik saçma geldi ilerisi için alırım yani de şimdi 2k tutturmuş herkes

10830 tl tuttu.

e hocam her 1080p alan 2k almak zorunda mı bu ne saçmalık ? mantıklı cevap istiyorum lütfen.

hocam ama ben nezamanki gtx1080 alan görsem 1080p alıyor yani 2k kullanan görmedim bugüne kadar çok nadir gördüm.

1080p şimdilik saçma geldi ilerisi için alırım yani de şimdi 2k tutturmuş herkes.

GTX 1080 ile 1080p de darboğaz oluyor üstteki arkadaş mantıklı açıklama yapmış zaten anlamamakta direniyorsun. Ekran kartı kendini kullanmıyor 1080p de yük CPU'a bindiği için darboğaz oluyor. Ben DSR yöntemiyle çözünürlüğü 2k yapıyordum ama çok fayda etmiyordu. Sonunda monitör almak zorunda kaldım. 2k almak zorunda değilsin. Senin gibi bu ne saçmalık diyen daha sonra 2k ve 4k monitöre geçti zaten. Siz bir deneyimleyin 1080p de bütün oyunları ultra da oynamanız lazım ekran kartını bir nebze kullanması için.

Yahu her şeyi geç, adam orada 4K gibi bir çözünürlükte dünyada yer alan detayların moleküllerine inecek, sen ise orada sadece bulanık bir görüntüsünü göreceksin. Aradaki fark inanılmaz.

1080p bana yeterli olacaktır çok ki daha fazla detaya inmek istersem artık 4k geçerim sıkıntı yok.

peki bu dediğiniz 1080p olayı 144 hz 240 hz muhabbetinden dolayı mı yoksa 1080p 2 k muhabbetinden dolayımı kastediyoruz? anlamadım ben onu.
2k da ekran kartı potansiyelini tamamen kullanıyor onu anlatmaya çalışıyoruz. 1080p de kart kendini kullanmıyor ve yük işlemciye bindiği için darboğaz oluyor. Ben keyfime 2k'ya geçmedim. 1080p 165Hz den 2k 144Hz'e geçtim.

vallaha ben nezaman ki 1080 kullanan arkadaşlarımı gördüysem darboğaz yok hiç bir sıkıntı yok sıkıntı tek bu sayfadakilerde var anlamadım gitti sizin parçalar ney ki? ss atsanıza bakalım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı