12K bütçede en performanslı ve parça kalitesi en yüksek sistem DK4 sistem hocam.Ayrıca Gaming Gen'den alınır mı?
Alpha Spear | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu alınmaz mı ?
12K bütçede en performanslı ve parça kalitesi en yüksek sistem DK4 sistem hocam.Ayrıca Gaming Gen'den alınır mı?
Alpha Spear | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu alınmaz mı ?
Ayrıca Gaming Gen'den alınır mı?
Alpha Spear | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu alınmaz mı?
Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz?Neden tüm parçaları aynı bu niye alınmasın ki sadece Gamepower Power farkı var
Ben kendim de burdan alışveriş yaptım,sorun yaşamadım.Site çok güven vermiyor daha önce alış veriş yapmadım
Ben kendim de buradan alışveriş yaptım, sorun yaşamadım.
Ümraniye de mağazaları var, dilerseniz mağazadan gidip kendiniz teslim alın.
Mantis sistem 10105F ile de alınabilir.Hocam bende 12K bütçem olursa dk 4 alacağım diyelim ki bütçem çıkmadı:
Bu sistemde işlemciyi i5 10400F yapsam alınır mı?
![]()
MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Yine bütçem çıkmadı diyelim 2. bir alternatifim.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mantis sistem 10105F ile de alınabilir.
600 TL fiyat farkına değecek performans farkı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.