12.000 TL TV önerisi

Bunun ekranı 60 Hz mi LG NanoCell 65NANO756PA 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Onunla bunun arasında kaldım.
Ben de o fiyat aralığında 65 bakıyorum. Samsung daha iyi gözüküyor. Tabi Lg muhtemelen IPS Samsung ise VA panel. Fazla yan açılardan izleniyorsa IPS öneriyorlar. Ama ben siyahların daha iyi olmasını istediğim için ve genelde karşıdan izleyeceğim için VA almayı düşünüyorum.


Screenshot_27.jpg


Screenshot_28.jpg


Şunda güzel bir indirim yakalasam bunu almayı da düşünüyorum.

 
Son düzenleme:
Ben de o fiyat aralığında 65 bakıyorum. Samsung daha iyi gözüküyor. Tabi LG muhtemelen IPS Samsung ise VA panel. Fazla yan açılardan izleniyorsa IPS öneriyorlar. Ama ben siyahların daha iyi olmasını istediğim için ve genelde karşıdan izleyeceğim için VA almayı düşünüyorum.


Eki Görüntüle 1224312

Eki Görüntüle 1224314

Şunda güzel bir indirim yakalasam bunu almayı da düşünüyorum.


Ben 65Q60t aldım hocam gerek siyah renk gerek QLED olması bakımından.
 
Evet 55 ekran. 55 bile büyük geldi bana😅.
Bunu bir süre sonra tekrar değerlendirmeni öneririm :) Bakalım o zaman da aynı düşünecek misin? Bana hiçbir zaman bir ekran büyük gelmiyor. İlk aldığımda önceki monitör veya TV küçük ise evet başta büyük geliyor ama sonrasında göz alışıyor. Daha küçük TV monitör gördüğünüzde o zaman o size küçük geliyor :)

Sırf hevesimi alayım diye ucuzundan projeksiyon cihazı aldım. 2.5 metre mesafeden yaklaşık 80 INCH TV'ye bakıyor gibiyim ama o bile büyük gelmiyor :) çünkü sinema atmosferini yaşatıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı