12.000 TL Unity için laptop önerisi

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Birkaç arkadaşım ile Unity üzerinden büyük bir proje için çalışıyoruz fakat bir arkadaşımın bilgisayarı proje için yetersiz kalıyor ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdi. Bütçemiz 12.000 TL civarı, isteklerimiz Unity'de büyük projeleri rahat bir şekilde açabilmesi ve bulunabiliyorsa hafif olması. Şu modelde karar kılmak üzereyiz fakat son bir kez buraya danışmak istedik, farklı önerilere açığız.

Hocam 8 gb ram ile unityde zorlanabilir. 16 ile kullanırken bile biraz zora sokuyor arkada bir şeyler açıksa
Onun sıkıntıya sokacağını tahmin etmiştik fakat sırf 16 Gb RAM var diye işlemcisi ve ekran kartı düşük modeller almak istemiyoruz, o yüzden duruma göre yükseltme yapabiliriz.

Ben olsam Itopya'dan 3050 Ti Ideapad alır 170W adaptörü için THH'ye başvururdum. 135W adaptörle de idare edilebilir bence.

Birkaç arkadaşım ile Unity üzerinden büyük bir proje için çalışıyoruz fakat bir arkadaşımın bilgisayarı proje için yetersiz kalıyor ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdi. Bütçemiz 12.000 TL civarı, isteklerimiz Unity'de büyük projeleri rahat bir şekilde açabilmesi ve bulunabiliyorsa hafif olması. Şu modelde karar kılmak üzereyiz fakat son bir kez buraya danışmak istedik, farklı önerilere açığız.

Bu bütçede en iyisi olur bence arkadaşın dediği gibi zorlanabilir RAM'den dolayı ama bu bütçede daha iyisi yok

Onun sıkıntıya sokacağını tahmin etmiştik fakat sırf 16 Gb RAM var diye işlemcisi ve ekran kartı düşük modeller almak istemiyoruz, o yüzden duruma göre yükseltme yapabiliriz.
Hocam ekstradan ram alip ilave edebilir arkadaş. 500-600 lira civarı tutar diye düşünüyorum.

@messinicocugu hocam bir de sizin fikrinizi alabilir miyim?

60Hz sorun değilse bu model de güzeldir hocam:

60Hz sorun değilse bu model de güzeldir hocam:
60 Hz sorun olmaz, zaten tasarım için kullanacağımız için. Hangi modelin ekranı daha iyidir ve sizce hangi model alınmalı?

60 Hz sorun olmaz, zaten tasarım için kullanacağımız için. Hangi modelin ekranı daha iyidir ve sizce hangi model alınmalı?

İkisi de 75W hangisinin alındığı çok fark etmez ama ben Victus alırdım tabii almadan önde Vatan- Mediamark'tan da bakılabilir bu iki laptopa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı