12.000 TL'ye ASUS sistem toplama

RTX 3070 ve 2K monitörlü bir sistem yaptım.

MSI B460M-A PRO DDR4 2933Mhz HDMI DVI-D mATX 1200p | En Ucuzu Akakçe Anakart olarak ASUS önermek isterdim ama MSI'ın bu fiyatta bu anakartı varken B460M-K önermek istemiyorum :(
MSI MAG FORGE 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan ,1x 120mm Fan ATX Ga Fiyatları ve Özellikleri 100M kasası 100 lira daha ucuz, aralarında tek fark var o da fanlar.

Bu arada ASUS önemli sizin için farkındayım fakat 200 lira farkla şu ekran kartı varken DUAL kartlara bakmazdım.
Bütçe yeterse bu çok iyi olur, aşırı kaliteli bir monitör rakipleri 3500-4000 lira civarına satılıyor öyle söyleyeyim. Bütçe Samsung'a yetmiyorsa da bunu seçebilirsiniz.

Bu arada ekran kartı olarak yeni çıkacak olan 3060 Ti ekran kartını da düşünebilirsiniz, 6000 lira civarına satılacak yani RTX 3070'den 1000 lira gibi bir fiyata satılacak, performansı ise biraz daha düşük olacak.

RTX 3070 ve 2K monitörlü bir sistem yaptım.

MSI B460M-A PRO DDR4 2933Mhz HDMI DVI-D mATX 1200p | En Ucuzu Akakçe Anakart olarak ASUS önermek isterdim ama MSI'ın bu fiyatta bu anakartı varken B460M-K önermek istemiyorum :(
MSI MAG FORGE 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan ,1x 120mm Fan ATX Ga Fiyatları ve Özellikleri 100M kasası 100 lira daha ucuz, aralarında tek fark var o da fanlar.

Bu arada ASUS önemli sizin için farkındayım fakat 200 lira farkla şu ekran kartı varken DUAL kartlara bakmazdım.
Bütçe yeterse bu çok iyi olur, aşırı kaliteli bir monitör rakipleri 3500-4000 lira civarına satılıyor öyle söyleyeyim. Bütçe Samsung'a yetmiyorsa da bunu seçebilirsiniz.
Vatan zorunlu diyor.

Asus çoğu şeyi üretmiyor ki. Vatan'dan diyormuş ayrıca bakalım.
Hocam Vatan'dan yapılmadığında ne güzel cevherlerin çıktığını görünce Vatan'dan vazgeçer belki :)

ASUS zaten ya Anakart ve ekran kartı üretiyor ya da High-End kasa ve güç kaynakları üretiyor (güç kaynağını SeaSonic'e ürettiriyor)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı