Vatan olursa tahminimce Asus ekran kartlı 2070S bir sistem toplayabilirsiniz. Fakat ayrı ayrı sitelerden Asus zorunlu olmazsa 3070’li sistem toplanabilir.
minimum 1920x1080p de olursa iyi olurHangi çözünürlükte kullanacaksınız?
Vatan zorunlu diyor.RTX 3070 ve 2K monitörlü bir sistem yaptım.
MSI B460M-A PRO DDR4 2933Mhz HDMI DVI-D mATX 1200p | En Ucuzu Akakçe Anakart olarak ASUS önermek isterdim ama MSI'ın bu fiyatta bu anakartı varken B460M-K önermek istemiyorum
![]()
INTEL CORE i5-10400F 2.9GHz 12MB 1200p 10.Nesil FANLI VGASIZ | En Ucuzu Akakçe
akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberiwww.akakce.com
![]()
Asus DUAL-RTX3070-O8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus DUAL-RTX3070-O8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
16 Gb Ddr4 3000 Mhz T-force Vulcan Z Red 8gbx2 Tea Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
16 Gb Ddr4 3000 Mhz T-force Vulcan Z Red 8gbx2 Tea arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD (SDSSDH3N-500G-G25) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
MSI MAG FORGE 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan ,1x 120mm Fan ATX Ga Fiyatları ve Özellikleri 100M kasası 100 lira daha ucuz, aralarında tek fark var o da fanlar.![]()
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada ASUS önemli sizin için farkındayım fakat 200 lira farkla şu ekran kartı varken DUAL kartlara bakmazdım.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bütçe yeterse bu çok iyi olur, aşırı kaliteli bir monitör rakipleri 3500-4000 lira civarına satılıyor öyle söyleyeyim. Bütçe Samsung'a yetmiyorsa da bunu seçebilirsiniz.
Hocam Vatan'dan yapılmadığında ne güzel cevherlerin çıktığını görünce Vatan'dan vazgeçer belkiAsus çoğu şeyi üretmiyor ki. Vatan'dan diyormuş ayrıca bakalım.
kesinlikle vaktinizi çalmak istemem ne zaman rahat ederseniz o zaman olur size ne zaman uygunsaYok abi deli olacağım. Ekran kartı seçtirmiyor PC toplama sihirbazında...
Estağfurullah, tam ne zaman alacaksınız bilgisayarı?Kesinlikle vaktinizi çalmak istemem ne zaman rahat ederseniz o zaman olur size ne zaman uygunsa.![]()
bir iki hafta içerisindeEstağfurullah, tam ne zaman alacaksınız bilgisayarı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.