12.000 TL'ye Bilgisayar Toplama

Sylvestre

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba, bir arkadaşım 12.000 liraya sistem toplamak istiyor ve şöyle bir sistemi almayı düşünüyor. Sinerji üzerinden almayı planlıyor.

Bu sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir sistem var ise mümkünse Sinerji üzerinden toplayıp paylaşabilir misiniz?

İyi forumlar.

Bu tür bir bütçenin anakartı bana kalırsa Z370 olmalı ve 3000 MHz RAM'i olmalı. Sıvı soğutucu da eklenip, işlemciye de iyi bir overclock yapılmalı.

Öncelikle İntel yerine Ryzen öneririm ben ama kişiden kişiye ve ne yapacağına göre değişir. Ana kart ve ekran kartı olarak kesinlikle MSI öneririm. Twin Frozer soğutması oldukça iyi. Eğer render yapılmayacaksa 16 GB bellek yeterli.( 2x8 olmalı bence.)

İşlemciden daha çok performans alabilmek için. Böyle bir niyet yoksa neden çarpan kilidi açık işlemci alınsın?

Alınan performansı beğenmeyince OC yapabilir ki bu işlemciye hiç OC gerek yok. Ayrıca delid olmadan bu işlemciye sağlıklı OC yapılması pek mümkün değil. Çok iyi soğutma gerekir.

Alınan performansı beğenmeyince OC yapabilir ki bu işlemciye hiç OC gerek yok. Ayrıca delid olmadan bu işlemciye sağlıklı OC yapılması pek mümkün değil. Çok iyi soğutma gerekir.
Anlıyorum. Peki bu delid işlemini yapabilen yetkin bilgisayarcı var mıdır İstanbul'da tanıdığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…