12.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Peki diyelim ki 2 yıl garantisi var tüm parçaların PSU yandı ve diğer şeylere zarar verdi bunda n benmi sorumluyum firma mı?

Hiper markasının firması var mı ki? Kimin ürettiği, sattığı da belli değil. Güvence pek yok açıkçası. İptal edip PSU değiştirip al bu yüzden.

Hiper markasının firması var mı ki? Kimin ürettiği, sattığı da belli değil. Güvence pek yok açıkçası. İptal edip PSU değiştirip al bu yüzden.
İtopyadan aldom bana her parçanın 2 yıl garantisi var dediler bir sorun olsa onlara götürsem sorunu gidermezlermi?

İtopya'dan aldom bana her parçanın 2 yıl garantisi var dediler bir sorun olsa onlara götürsem sorunu gidermezler mi?

Bilemem. Bir şey olmaz diyelim inşallah. 0 TL'ye kasa değişmek çok mantıklıydı.

Peki diyelim ki 2 yıl garantisi var tüm parçaların psu yandı ve diğer şeylere zarar verdi bunda n benmi sorumluyum firma mı
PSU ureticisi iyi bir firma olsaydi genelde boyle bir durumda karsilardi ancak sizin aldiginiz PSU Cin'de ucuza uretilip ustune logo basilip ithal edilen urun oldugu icin garantiye girmez direkt tum parcalardaki hasardan siz sorumlu olursunuz.

Not: Marka Hiper değilmiş. İncehesap ile karıştırdım. Hiper atom bombasına çok kafam gitti. Game Booster da atom bombası ama el bombası diyelim, en azından servisi var gibi gözüküyor.

Not: Marka Hiper değilmiş. İncehesap ile karıştırdım. Hiper atom bombasına çok kafam gitti. Game Booster da atom bombası ama el bombası diyelim, en azından servisi var gibi gözüküyor.
O servisin yardimci olacagini sanmiyorum. Bu sirketler urun hakkinda zerre bilgileri yok tek yaptiklari Cin'deki bir OEM fabrikayi arayip en ucuz modeli kendi logosu ile ithal etmek. Diger parcalara zarar gibi bir durum olursa her zamanki gibi sizi ya bitmeyecek sekilde bekletirler yada reddederler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı