12.000 TL'ye HSS elektrogitar önerisi

Dijital ve modellemeli amfiler / ses kartı + VST plug-in, yeni gitara başlayanlar için uygun değildir. Sadece kafanızı karıştırır, vaktnizi zamanınızı çalar, gelişmenizi engeller. 10W Analog amfi alın.

Blackstar ID Core 10 V3 dijital bir amfi mi? Analog olarak ne alabilirim ki?

Kusura bakmayın çok şey sordum. Peki kalite olarak olarak Blackstar mı Marshall mı daha iyi?
Marshall dünyanın en bilinir ve en önde gelen amfi markasıdır. Black star ın ise amfileri (ID CORE amfi değildir) Sıralamaya dahi giremez.

Merhaba, ben 17 senedir gitar çalan birisini buldum. Bana ilk başta elektroyla başlarsan seni bu çok zorlar, bence klasikle başla dedi. Hatta kendisinden de örnek verdi. O da sanırım ilk başta elektro almış, o kadar zorlanmış ki yapamadığı için sinirden gitarı duvarlara vuruyor muştu.

Eğer elektro alacaksan daha ucuz bir şey almanı öneriyorum dedi. Çünkü çalamayıp sıkılınca gitarı kenara koyarsın dedi. Sizce ne yapmalıyım. Elektroyla başlamam beni çok zorlarlar mı?
Elektro almazsam akustik gitar alacağım.

Merhaba, ben 17 senedir gitar çalan birisini buldum.
30 yıl, yüzlerce sahne, onlarca gitar, amfi, ekipman...

Elektro ile başladım.

Elektro çalmak istiyorsanız; elektro ile başlayın. Ancak Amfi çok önemli. Yukarda dediğim gibi dijital şeyler size uygun değil. Asıl onlar sizi çalmaktan soğutacak şeyler. Düz analog bir amfi ve ders alın.

Son düzenleme:
Bütçeyi aşağıya çekmek zorunda kaldım

Squier bullet ilaninda satan kişiye sordum sadece gitarı kaça bırakırsın diye. 5000 TL fiyat verdi. Aria 2 yi de sorucam kaça birakirsin diye. Sizce hangisini almalıyim. Bullet mi Aria mı?

Bütçeyi aşağıya çekmek zorunda kaldım

Squier bullet ilaninda satan kişiye sordum sadece gitarı kaça bırakırsın diye. 5000 TL fiyat verdi. Aria 2 yi de sorucam kaça birakirsin diye. Sizce hangisini almalıyim. Bullet mi Aria mı?
Aria üstünde floydrose köprü var. Başlangıç seviesinde öyle oynak şeyler sizin ihiyacınız değil. Ayrıca akord etmekte çok zorlanırsınız.

5000 Squier? Bilmem olabilir. Sıfırı 7.000 civarı yanlış bilmiyorsam.

Affinity şu an sıfırı 12.000 civarı ancak bu ilandaki çok eski bir seri. Yeni seride; 2-Point tremolo, die-cast tunning, headstock, ve manyetikler başta olmak üzere tüm özellikler yenilenmiş durumda.

Amfi önemli bir şey değil. Gitara 5.000 teklif edin, o gitar daha fazla etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı