12.000 TL'ye iPhone 11 almak mantıklı mı?

Bilgisayarınızı satacağınızı bilmiyordum o zaman almayın daha iyi. Bende aynı şekilde bilgisayarımı kaybettim şu an 1650'li CS'yi 100 FPS'de oynatamayan bir sisteme sahibim. Elimde de XS ve bozuk bir S22 kaldı.

Takas ederim diyordum fakat etmeyeceğim 1660 Super sistemim var bana yetiyor en iyisi hiç ellememek.

S10 veya Note 11 Pro bulunuyor hocam o kadar da bütçeye çıkmaya değmez günlük kullanımda tatmin etsin yeter.

Hocam normalde artık 15bin bilr orta segment olmaktan çıkıyor yavaş yavaş ama eğer bana yetecek diyorsan alabilirsin S10 ama kesinlikle Redmi ile uğraşma.

Maleseef, gerek teknoloji gerek diğer konularda o kadar cahil bir toplumuz ki. Sorgulama yok, bilgi yok. iPhone 11 Pro diyorsun, 25K diyorsun. Alana yazık.

Halen 28 29bin TL'ye sıfır iPhone 11 alan insanlar var. Maksat arkadaki logo ve kulaktan dolma bilgiler.

Hocam normalde artık 15bin bilr orta segment olmaktan çıkıyor yavaş yavaş ama eğer bana yetecek diyorsan alabilirsin S10 ama kesinlikle Redmi ile uğraşma.

Bu fiyat bandında sadece HyperOS alan Note 11 Pro kaldı fakat IMEI olayı HyperOS da sıkıntı diyorlar zaten Redmi'den biraz soğudum donanım bakımından da S10 üstün arada PUBG falan da atarım en azından PC olmayınca.

Bu fiyat bandında sadece HyperOS alan Note 11 Pro kaldı fakat IMEI olayı HyperOS da sıkıntı diyorlar zaten Redmi'den biraz soğudum donanım bakımından da S10 üstün arada PUBG falan da atarım en azından PC olmayınca.

Redmi Note 11 Pro çok can yakar. Önermem zaten.

Yurt içi pil sağlığı 73 ve Face ID pasifmiş zaten okula gidiyorum. Genel olarak telefon kapalı olur bir günü çıkaracağını düşünüyorum fakat asıl sorum bu fiyat iyi mi ve sonradan daha yüksek fiyata satılır mı? (2 ay kullanır kârıyla satarım olarak düşünüyorum.)

Alınmaz cihaz bitik durumda zaten kârıyla zor satarsınız pil bitik Face ID bitik ve en kötüsü yurt dışı yani bu cihazla Instagram tiktoka bakmaktan başka bir şey yapılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı