12.000 TL'ye kadar Android telefon önerisi

A serisi Samsung telefon alınmaz. S20 fe daha mantıklı.
12K'ya kadar bütçem var. Özellikle düşündüğüm modeller:
Samsung Galaxy A34 ve S20 FE (Snapdragon)
Xiaomi, Oppo, Realme, Huawei vs. gibi telefonlar 2. planda benim için, piyasada bulabilsem Realme GT2 çok makbule geçerdi tabii.
Şu kadar daha koy şunu al kat kat daha iyi dediğiniz modelleri de yazabilirsiniz bütçeyi arttırabilirim.

A34 derim. Kutudan Android 13 ile geliyor ve 4 sürüm Android gelmesi de garanti. S20 FE de güçlü telefon ama güncellik mi güçlülük mü dersen güncellik derim şahsen.
Her şey güncellik değil.Androidde büyük bir sorun değil.Uygulama desteği kesmesi vs. uzun seneleri buluyor.

Katılmıyorum. Telefon güncelleme aldıkça kullanım keyfi de aynı oranda artar bence.
Bir telefon güçlü olmazsa güncel olsa bile çabucak takılmaya başlar.A54 ve A34'te şuan bunu yaşayanlar var.

Güncelleme aldıkça işlemciye binen yük artacak. Dimensity 1080 de orta segment düzeyinde. S20 FE'den erken takılmaya başlayacaktır.

Bu dediğiniz 2018 öncesinde geçerliydi. 2019 çıkışlı M20 ve 2020 çıkışlı M21 kullanan tanıdıklarım var. O telefonlar 2 güncelleme ve ondan da fazla güvenlik güncellemesi aldılar ama şu an tertemiz de çalışıyorlar. Samsung 4 seri güncelleme garantisi verdiyse bir zahmet onun da optimizasyonunu yapar sanırım.

Bir telefon güçlü olmazsa güncel olsa bile çabucak takılmaya başlar. A54 ve A34'te şu an bunu yaşayanlar var.

A54'ü bilemem ama A34 kullanan tanıdıklarım da var ve gayet memnunlar. Takılmaya ne sebep olacak onu da anlamadım daha cihaz çok yeni. Yıl olmuş 2023, Samsung bu telefonlar teklemesin diye gerekli çalışmaları yapıp güncellemeleri ona göre getiriyor.

Bu dediğiniz 2018 öncesinde geçerliydi. 2019 çıkışlı M20 ve 2020 çıkışlı M21 kullanan tanıdıklarım var. O telefonlar 2 güncelleme ve ondan da fazla güvenlik güncellemesi aldılar ama şu an tertemiz de çalışıyorlar. Samsung 4 seri güncelleme garantisi verdiyse bir zahmet onun da optimizasyonunu yapar sanırım.

A54'ü bilemem ama A34 kullanan tanıdıklarım da var ve gayet memnunlar. Takılmaya ne sebep olacak onu da anlamadım daha cihaz çok yeni. Yıl olmuş 2023, Samsung bu telefonlar teklemesin diye gerekli çalışmaları yapıp güncellemeleri ona göre getiriyor.
S20 FE'de 2021'de çıktı.Çok bir fark yok.O A34 ve A54'ün tek iyi yanı güncelleme zaten.İyi ki onların yanında S20 FE almışım diyorum.Şikayetleri çok arttı A54'ün.A34'ün de o günleri yakındır.

S20 FE'de 2021'de çıktı. Çok bir fark yok. O A34 ve A54'ün tek iyi yanı güncelleme zaten. İyi ki onların yanında S20 FE almışım diyorum. Şikayetleri çok arttı A54'ün. A34'ün de o günleri yakındır.

Onu bilemem hocam. Şöyle bir ekonomi de şahsen baktığım ilk şey uzun vadede beni ne kadar götüreceği ve eldeki cihazlarda ortada. Konu sahibi de yorumları okuyup kendine en uygun olanı seçecektir. Ayrıca S20 FE de 5G desteği de yok ki bence bu da önemli bir kısım. Şu sıralar ülkemizde dahi konuşulan bu mevzuda desteklemeyen bir telefon almak ölü yatırım gibi.

Onu bilemem hocam. Şöyle bir ekonomi de şahsen baktığım ilk şey uzun vadede beni ne kadar götüreceği ve eldeki cihazlarda ortada. Konu sahibi de yorumları okuyup kendine en uygun olanı seçecektir. Ayrıca S20 FE de 5G desteği de yok ki bence bu da önemli bir kısım. Şu sıralar ülkemizde dahi konuşulan bu mevzuda desteklemeyen bir telefon almak ölü yatırım gibi.
Gelmesi 28'i bulur.Kızılay gibi merkezi bir yerde oturulmuyorsa 5G'nin anlamı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı