12.000 TL'ye kadar programlama için monitör tavsiyesi

Koray Erdem

Hectopat
Merhaba bütçem 10-12K civarı.
Type-C ile görüntü aktarabileceğim ve MacBook'umu şarj edebileceğim Hz değeri yüksek 27 inç IPS panel bir monitör bakıyorum. Bütçeyi çok aşması durumunda Type-C özelliğinden vazgeçebilirim.

IPS şart değilse kesinlikle bunu öneririm diğer monitörlere göre özellikleri çok daha iyi ve IPS kadar güzel değerler veriyor IPS ekranı aratmıyor kesinlikle.

Curved monitör düşünmüyorum maalesef. Ayrıca pivot modellerinde benim için bir avantajı yok ekstradan bir monitör ayağı ile kullanıyorum monitörlerimi

Bu modele bende baktım fakat beyaz olduğu için hoşuma gitmedi tüm çalışma ortamım koyu renklerde bu tarz bir monitör absürt kaçacaktır.

IPS şart değilse kesinlikle bunu öneririm diğer monitörlere göre özellikleri çok daha iyi ve IPS kadar güzel değerler veriyor IPS ekranı aratmıyor kesinlikle.

ASUS iyi duruyor ancak Samsung'un çerçevesi pek hoşuma gitmedi maalesef daha sade tasarımlar düşünüyorum.

Curved monitör düşünmüyorum maalesef. Ayrıca pivot modellerinde benim için bir avantajı yok ekstradan bir monitör ayağı ile kullanıyorum monitörlerimi.

Bu modele bende baktım fakat beyaz olduğu için hoşuma gitmedi tüm çalışma ortamım koyu renklerde bu tarz bir monitör absürt kaçacaktır.

ASUS iyi duruyor ancak Samsung'un çerçevesi pek hoşuma gitmedi maalesef daha sade tasarımlar düşünüyorum.

ASUS bütçene uyarsa al geç hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı