12.000 TL'ye laptop önerisi

10.500 TL Ryzen 5 5625u işlemcili laptop gayet uygun. İsterseniz 8GB RAM daha ekleyip daha rahat kullanabilirsiniz.
Amazon.com.tr

Dell'in de aynı işlemciyle daha iyi ekranı olan şu modeli var.

Çıkabiliyorsanız yukarıdakilerden biri, çıkamıyorsanız aşağıdaki mesajda bulunanlardan biri. (Yeni bir konuda yeni bir mesajdır.)

10.500 TL Ryzen 5 5625u işlemcili laptop gayet uygun. İsterseniz 8GB RAM daha ekleyip daha rahat kullanabilirsiniz.
Amazon.com.tr

Dell'in de aynı işlemciyle daha iyi ekranı olan şu modeli var.
Bu iki cihaz da hoşuma gitti. Dell tarafını seçip daha sonra RAM takviyesi mi yapmak yoksa Acer seçip hemen mi RAM takmak arasında kaldım. (Sanırım artık bu fiyat bandında harici grafik bulmak imkansız.)

Bu iki cihaz da hoşuma gitti. Dell tarafını seçip daha sonra RAM takviyesi mi yapmak yoksa Acer seçip hemen mi RAM takmak arasında kaldım. (Sanırım artık bu fiyat bandında harici grafik bulmak imkansız.)
Dell'de bariz bir ekran kalite farkı var kağıt üzerinde. Ve yine marka olarak da Dell kağıt üzerinde daha iyidir.
Tabi iki cihazı da bizzat deneyimlemediğim için sadece teorik yorumlar yapıyorum. RAM eklemek kolay ama genel anlamda ekran, kasa ve işçilik kalitesini değiştirmek mümkün olmaz. Yani öncelikli tercih Dell modeli olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00