12.000 TL'ye monitörlü PC toplama

Bütçe
12000 TL
1080P almak çok kötü olmaz aslında 2070 Super modelinine 2K ömrüm pek uzun olmaz diye düşünüyorum tercih size kalmış.
1,5-2 sene gider gibi geliyor bana hocam. Sonrasında da ayarları düşürerek 1 sene daha kullanılabilir belki. Ama 2k g-sync monitörlerin fiyatları da attığınız modelin 2 katı neredeyse. 2k da oynamak için o fiyata değer mi bilemedim.

Ben de laptoptan masaüstüne geçtim bu sene ve laptopumun ekran çözünürlüğü 1080p nin altındaydı. Bu nedenle 24 inç 1080p monitör bile benim için görsel anlamda oldukça tatmin edici bir değişiklik oldu. Fikir olması açısından belirttim. (Bu arada sistemim R5 3600 ve Rtx 2070'ten oluşuyor).

Syveon hocamın önerdiği parçalar gayet iyi. (Monitör ile ilgili bilgim yok)

Son olarak ne zaman almalıyım sorusuna gelirsek, piyasa şuan çok dengesiz. Beklemek çok mantıklı değil ama aceleye de gerek yok. En mantıklısı indirim kovalayıp parça parça almak. Ama bekleyemem dersen de çok kaybın olacağını sanmıyorum. Eğilim hep yukarı yönlü epeydir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı