12.000 TL'ye oyun için sistem önerisi

kalkilator

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçem 12000 TL. Sizce nasıl bir bilgisayar almalıyım? Masaüstü alacağım oyun falan icin, 12000 TL'ye en iyi ne alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 e böyle bişe alabilirsin hocam oyun için seni idare eder.
Ben apu sistem almayı düsünüyorum ama sana bir sorum olacak ince hesapda apu sistem var 10299 tl ye ama psu yok yukseltme yerlerindede psu yok ben onu alsam psu gelirmi

Bütçem 12000 TL. Sizce nasıl bir bilgisayar almalıyım? Masaüstü alacağım oyun falan icin, 12000 TL'ye en iyi ne alınabilir?
Bütçeni 15k ya çıkarabilirsen rx6600 lü güzel sistemler oluyor.
Çıkaramazsan eğer 5600G li apu sistem al 10k civarında. Bütçeni arttırdığında da ekran kartı alırsın.
(İkinci el sakın alma, geçenlerde bende ikinci el sistem topladım, iade edebildim fakat herzaman iade almayabilirde, paranı riske atma yani.)

Bütçeni 15k ya çıkarabilirsen RX6600'lü güzel sistemler oluyor.
Çıkaramazsan eğer 5600Gli APU sistem al 10k civarında. Bütçeni arttırdığında da ekran kartı alırsın.
(İkinci el sakın alma, geçenlerde bende ikinci el sistem topladım, iade edebildim fakat her zaman iade almayabilirde, paranı riske atma yani.)

Kesinlikle doğru söylüyor arkadaş. Bende ince hesaptan 5600G aldım 32 GB RAM ekledim ekran kartsız Valorant'ta 180-250 FPS alıyordum sonra Sapphire RX 6700XT ekledim gayet memnunum sadece PSU değiştirdim ekran kartını 500W beslemediği için.

Ben aldım geldi hangi sistem.
Bunu alacam psu gelirmi ?

Bütçeni 15k ya çıkarabilirsen rx6600 lü güzel sistemler oluyor.
Çıkaramazsan eğer 5600G li apu sistem al 10k civarında. Bütçeni arttırdığında da ekran kartı alırsın.
(İkinci el sakın alma, geçenlerde bende ikinci el sistem topladım, iade edebildim fakat herzaman iade almayabilirde, paranı riske atma yani.)
Ben butceyi 14000 yapabilirim ama monitörde lazım 14000 e kasa ve monitör klavye mouse fln var bende 14000e kasa ve monitorlu sistem varsa atabilirmisin yoksa apu alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı