12.000 TL'ye PS5 alınır mı?

Ostenblut

Hectopat
Merhaba, şu anda MediaMarkt Almanya'da PS5'in dijital sürümü 400 euro (12.000 TL). MacBook Air M.2 kullanıyorum ve oyun oynamak için bir cihaz istiyorum. Açıkçası şu anda PS5 alınır mı? Ya da 550 euro (16.000 TL) verip Xbox Series X mi alsam bilemedim. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox'ı bırak kanka. Önermem. Arkadaşımda var, oyunu az diyor. Gerçi Türkiye ekonomisinde PS5 oyunu da alacağını sanmıyorum ama neyse

Xbox'ı bırak kanka. Önermem. Arkadaşımda var, oyunu az diyor. Gerçi Türkiye ekonomisinde PS5 oyunu da alacağını sanmıyorum ama neyse

Al bu arada, fiyatı gayet uygun.

4 bin TL fiyat farkı çok rahat kapanır PS in mağazası daha pahalı Xbox mağazasından Xbox'da 800 TL olan RE4 PS'de 1600 abonelik de daha pahalı o fiyat farkı kapanıyor yani.

Al bu arada, fiyatı gayet uygun.

PS5 de ne var bu aralar Spider-Man 2'den başka çıkacak oyun yok.

Gümrükte bir sürü vergi çıkaracaklar ve yine aynı fiyata gelecek.

İki tarafın özel oyunlarına gelecekteki çıkacak oyunlarına ve abonelik kütüphanelerine bak ona göre karar ver.

Kanka oyun yapımcıları xboxa değil PS5'e yöneliyor genel olarak. PlayStation candır.

Hangi yapımcı hocam o? Xbox tarafı oyun olarak 2025'e kadar çok dolu Activision bllizard da satın alındı CoD'lar yakında Game Pass'te PS de ne var Spider-Man 2 başka? Tabii Spider-Man 2 yide kim oynayacaksa 1500 TL fiyatı var 2740 TL istediği abonekikte de yok 4 sene sonra anca eklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…