12.000 TL'ye PS5 alınır mı?

Performans farkı yok ikisi de aynı.

Anlamadım hocam.

Hocam adamın güzel bir PC'si yok güzel PC'si olanın PS ede Xbox ada ihtiyacı yok zaten CoD day One olacak ve çıkan her oyun direk Game Pass'e gelecek Modern Warfare dahil sadece CoD da değil diğer Activision ve Blizzard oyunları da gelecek Diablo mesela PS tarafı çok sessiz Xbox'un gelecekte çıkartıcagı bir sürü oyun var Hellblade var Forza Motorsport var indiana jones oyunu var dishonered 3 var tes 6 var kojima korku oyunu geliştiriyormuş Xbox için o var awowed var dolu dolu oyun var PS de Spider-Man ve wolwerineden başka ne var?
CoD herkes bir şekilde oynuyor demişsin nasıl oynuyor MW3 2000 lira indirimle anca 1000 olur Spider-Man 2 çıkıyor 1500 lira kim oynayacak? PS Plus'a anca 4 sene sonra eklenir.

Hocam GameSatış sistemiyle ya da crackle bir şekilde oynanıyor yani dün MW 1, Black Ops falan 150-200 TL'ye düştü diğerleri o kadar düşmez onlarda dediğim gibi başka alternatifler var Game Pass konusunda 2025'e kadar net bir şey diyemeyiz o zaman açıklarlar onu. Dışında hocam söylediğiniz 1-3 oyun dışında diğerleri ilgimi çekmedi açıkçası dediğim gibi kişiye bağlı ben hayatımda hiç PS exc oynamadım ve yaptıkları oyunların temaları ilgimi çekiyor dediğiniz gibi fiyatlar çok pahalı ya oyunlu hesap alacağız ya da indirim kovalayacağız başka seçenek yok 🙂

Spider-Man 2 çıkıyor 1500 lira kim oynayacak? PS Plus'a anca 4 sene sonra eklenir.
Hocam o oyunu alan adam 60 saat oynar zaten. Saati 25 tl çok mu? Oyun fiyatı indirimli bile. 70 euroolan oyun 50 euro türkiyede. 25 euroya satmasınlar bi zahmet. Oyun yapımcılarının gözünde bir hiçiz türkiye olarak. 1500tl olacak her platformaki oyunlar zamanla. Fiyatları sadece kendinize göre düşünüyorsunuz. Yurtdışındaki insana göre düşünün. Fiyatlar artıyor ve dünyafa enflasyon var. Zaten yine ucuz bile 1500tl spiderman 2 için. Az önce yazdım sebebini.

Hocam o oyunu alan adam 60 saat oynar zaten. Saati 25 TL çok mu? Oyun fiyatı indirimli bile. 70 euroolan oyun 50 euro Türkiye'de. 25 euroya satmasınlar bir zahmet. Oyun yapımcılarının gözünde bir hiçiz Türkiye olarak. 1500TL olacak her platformaki oyunlar zamanla. Fiyatları sadece kendinize göre düşünüyorsunuz. Yurtdışındaki insana göre düşünün. Fiyatlar artıyor ve dünyafa enflasyon var. Zaten yine ucuz bile 1500TL Spider-Man 2 için. Az önce yazdım sebebini.

Nasıl 60 saat oynuyor arkadaşım fullesen 25 saat sürüyor oyun.

Hocam GameSatış sistemiyle ya da crackle bir şekilde oynanıyor yani dün MW 1, Black Ops falan 150-200 TL'ye düştü diğerleri o kadar düşmez onlarda dediğim gibi başka alternatifler var Game Pass konusunda 2025'e kadar net bir şey diyemeyiz o zaman açıklarlar onu. Dışında hocam söylediğiniz 1-3 oyun dışında diğerleri ilgimi çekmedi açıkçası dediğim gibi kişiye bağlı ben hayatımda hiç PS exc oynamadım ve yaptıkları oyunların temaları ilgimi çekiyor dediğiniz gibi fiyatlar çok pahalı ya oyunlu hesap alacağız ya da indirim kovalayacağız başka seçenek yok 🙂

PS vs Xbox'dan bahsediyoruz PS cracklenmiyor GameSatış gibi sitelerde yok olayı PC e çekiyorsun.

Oyunu platinlemek 45 saatmiş.

Sosyalde konu görmüştüm 25-30 saat yazıyordu fark etmez hala 60 saat değil. :D

Hocam o oyunu alan adam 60 saat oynar zaten. Saati 25 TL çok mu? Oyun fiyatı indirimli bile. 70 euroolan oyun 50 euro Türkiye'de. 25 euroya satmasınlar bir zahmet. Oyun yapımcılarının gözünde bir hiçiz Türkiye olarak. 1500TL olacak her platformaki oyunlar zamanla. Fiyatları sadece kendinize göre düşünüyorsunuz. Yurtdışındaki insana göre düşünün. Fiyatlar artıyor ve dünyafa enflasyon var. Zaten yine ucuz bile 1500TL Spider-Man 2 için. Az önce yazdım sebebini.

Bu arada hocam Starfield da 70 euro ama 1150 lira yapan daha ucuz yapabiliyor 1500 lira olmasını niye övüyorsun direk 70 euro fiyatını koyamaz zaten yerel fiyatlandırma diye bir şey var Spider-Man 2 hikayesi 15 saat sürüyor 15 saat için 1500 TL nasıl ucuz övicem diye ne hallere düştünüz 1500 TL'ye ucuz diyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı