12.000 TL'ye PS5 alınır mı?

Kanka oyun yapımcıları xboxa değil PS5'e yöneliyor genel olarak. PlayStation candır.

Hesaplama sitesinde 2-2.5k falan vergi çıkarır tahminen.

Açıkçası PS5 özel oyunlar o kadar ilgimi çekmiyor bir tek Spider-Man ilgimi çekiyor. Zaten Sony'de artık o kadar kendine özel oyun çıkarmıyor. Sanırsam Game Pass için Xbox almak mantıklı şimdi Activision Blizzard da geldi yeni oyunlar çıkacaktır. Benim merak ettiğim PS5 ve Xbox Series X arasında gerçekten performans farkı o kadar var mı?

PS5 burada 16-17 arası. Sizde fiyat iyi. Bende de PS4 fat var Pro'yu mu beklesem bilemedim. İmkanınız varsa Pro'yu beklemek daha mantıklı gibi.

Xbox'da görüntü daha net PS5 de hafif bulanık.

PC'ye ihtiyacım yok. PC toplayacaksam çok fazla para harcamam lazım normal hayatta kullanacak olsam alınır ama sadece oyun için gereksiz geliyor şu anda.

PS5 burada 16-17 arası. Sizde fiyat iyi. Bende de PS4 fat var Pro'yu mu beklesem bilemedim. İmkanınız varsa Pro'yu beklemek daha mantıklı gibi.

Onuda düşündüm ama Pro çıkınca yine üretim sıkıntısı yaşanıp 1-2 sene alamamaktan korkuyorum zaten Türkiye'ye resmi olarak gelecek mi bilmiyorum. Almanya'da akrabalar alacak onlar da sabahın 4'ünde benim için PS5 Pro almak için sıraya girmezler.

Son düzenleme:

Hocam CoD oyunları ara sıra PS Plus'a da geliyor Game Pass konusunda da kesin bir şey denmedi halen ve özel Xbox oyunu olmayacağını da söylediler PS tarafında adamlar Wolverine çıkartacak yani ilgi çeken tüm temaları oyun yapıyorlar CoD herkes bir şekilde oynuyor zaten, indirime de düşüyor ve Game Pass'e gelse bile eski Black Ops'ya da WW oyunlarını getirirler MW serisini getireceklerini sanmıyorum (ki onu da pc ye getirirler xbox almaya gerek kalmaz kaldıracak bilgisayarın varsa ama konsola özel de yapabilirler) kısacası hocam bu adamlar adamakıllı özel oyun yapmadığı sürece çok ilgi çekmez starfield'ı ne kadar batırdıklarını söylememe gerek bile yok. Bu arada ben birkaç sene xbox 360 ve one s kullanmıştım ve gamepassteki tüm güzel oyunları oynamıştım ama gözüm de ps oyunlarındaydı sonra ona kaydım çünkü adamlarda forza vs dışında güzel özel oyunları yok.

Size kalmış hocam eğer özel oyun ve DualSense istiyorsanız PS alacaksanız ama daha önce Game Pass oyunlarını oynamadıysanız Xbox daha mantıklı ama bir süre sonra Game Pass'ten de sıkılabilirsiniz hocam haberiniz olsun cod oyunları gelene kadar tüm oyunları bitirirsiniz cod da bir süre sonra bitecek yani her türlü para harcayacaksınız.

Son düzenleme:
4 bin TL fiyat farkı çok rahat kapanır PS in mağazası daha pahalı Xbox mağazasından Xbox'da 800 TL olan RE4 PS'de 1600 abonelik de daha pahalı o fiyat farkı kapanıyor yani.
Hocam adam yurtdışından alabiliyorsa ps5 i oyunlara para verir. En kötü 1 2 yıl ps plus alır sonra xboxa geçer. Zaten fiyat farkı kapatıyor

Performans farkı yok ikisi de aynı.

En azından oyunları oyunun modası geçince oynamayacak

Anlamadım hocam.

Hocam adamın güzel bir PC'si yok güzel PC'si olanın PS ede Xbox ada ihtiyacı yok zaten CoD day One olacak ve çıkan her oyun direk Game Pass'e gelecek Modern Warfare dahil sadece CoD da değil diğer Activision ve Blizzard oyunları da gelecek Diablo mesela PS tarafı çok sessiz Xbox'un gelecekte çıkartıcagı bir sürü oyun var Hellblade var Forza Motorsport var indiana jones oyunu var dishonered 3 var tes 6 var kojima korku oyunu geliştiriyormuş Xbox için o var awowed var dolu dolu oyun var PS de Spider-Man ve wolwerineden başka ne var?
CoD herkes bir şekilde oynuyor demişsin nasıl oynuyor MW3 2000 lira indirimle anca 1000 olur Spider-Man 2 çıkıyor 1500 lira kim oynayacak? PS Plus'a anca 4 sene sonra eklenir.

Son düzenleme:

PS'nin politikası 4 kişilik loot shooter oyunlara döndü biraz o yüzden yüksek bütçeli hikayeli sağlam oyunları daha az göreceğiz. Hal böyle olunca da Xbox daha mantıklı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…