12.000 Türk lirası bütçe ile sisteme toplama

Tolgayalcn

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, bütçem belirttiğim üzere azami 12.000 TL, monitör dahil bir sistem toplayacağım. Genel olarak kullanmak istediğim ana bileşenler RTX 2070 Super, R5 3600 ve 2K 144 HZ monitör. Kendi hazırladığım sistem linkini bırakacağım, öneri ve görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

(Özelleştirmeler mevcut bilginiz olsun, aynı zamanda Sharkoon PSU'yu bilerek tercih ettim, şu an aktif olarak kullandığım sistemimde mevcut ve oldukça memnunum.)

RTX 3000 veya mümkünse RX 6000 ve Ryzen 4000, mümkünse 11. nesli bekleyin kesinlikle. Hatta 1-2 hafta içinde tanıtılacaktı sanırım 4. nesil.
Bunu bende düşündüm ancak bütçemi göz önünde bulundurduğumda 3000 serisi ile çok güzel bir ilişkim olamayacak gibi duruyor. 😄

Bunu bende düşündüm ancak bütçemi göz önünde bulundurduğumda 3000 serisi ile çok güzel bir ilişkim olamayacak gibi duruyor. 😄
Bütçeniz için 3000 serisi iyi olur. Bütçeniz az değil yani.

Ama 2080 Ti'dan iyi olan ve diğer özellikleri falan da geliştirilmiş olan 3070'in çıkış fiyatı, 2070S ile aynı. :D En azından 4. nesil Ryzen'leri bekleyin ama bekleyemezseniz en azından anakart elinizde yoksa 3600 yerine 10400F veya mümkünse OC yapacaksanız 10600K alın.

Ama 2080 Ti'dan iyi olan ve diğer özellikleri falan da geliştirilmiş olan 3070'in çıkış fiyatı, 2070S ile aynı. :D En azından 4. nesil Ryzen'leri bekleyin ama bekleyemezseniz en azından anakart elinizde yoksa 3600 yerine 10400F veya mümkünse OC yapacaksanız 10600K alın.
O zaman ben en iyisi yeni nesili bekleyeyim, vakit problemim yok dediğiniz daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı