12.0000 TL Video Kurgu Render PC Toplama Önerisi

@glitche Teşekkür ederim yorumların için çok faydalı oldu açmış olduğunuz konu. Kafamda az çok belirledim neyi nereye baglayacagimi ama şöyle bir ikilemde kaldim. Aorus X570 Elite ile ASUS X570'e Gaming arasında fiyat farkı gerçekten yüksek. Donanım farkına baktığımda fan pinleri ve Wi-Fi'si olduğu için ASUS önde gozukuyor ama benim bu iki özelliğe de ihtiyacım yok. Performans konusunda ikisi de eşitse Aorus'u tercih etmekten yanayım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Video edit işinde kullanacağım bu bilgisayarı.
Şimdiye kadar edindiğim bilgilerle topladığım parçalar gecekten sağlam oldu gibi.
ASUS GeForce RTX 3070 8 GB ROG STRIX Gaming OC bu ekran kartında karar kıldım insaAllah ama şu an anakartta ikilemdeyim yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim
3070'i seçerek en iyisini yaptın için rahat olsun uzunca bir süre sıkıntısız götürür o kart seni. Ankarta gelmeden şunu bir sormam lazım. Bu bilgisayarını zevk için kuruyorsan her parçayı ucuz olan modelden yana seçebilirsin. Ama bu render bilgisayarın senin şimdi veya ilerde işlerin için kullanacağın bir pc olacaksa biraz daha zorla bütçeni ve har parçanın iyisini al derim. x570 anakart ailesi doğru bir tercih eğer asus rog strix x570 yüksek geliyorsa Aorus modeline göre o zaman Asus'un Tuf Gaming x570 modeline göz atabilirsin. Parçalarının ayrı olması bence bir sorun oluşturmaz ama ben parçalarımı anakart, ekran kartı ve sıvı soğutucum ile aynı tutarak güzel bir fanus oluşturdum. Böyle olunca Asus'un yazılımıyla hepsini tek bir uygulamadan kontrol edebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı