12.000TL bütçe ile en iyi hangi konsol alınır?

muyuter

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde 12bin TL bütçe var lakin bu konsol piyasasında çok kararsızlığa düstüm bir yandan tasınabilir diye Nintendo Switch'e bakıyorum bir yandan Online oyun deyip Xbox Series S'e kayıyorum lakin firmaların gidisatı beni korkutuyor bildiniz az bilinen bir konsol veya tavsiye edebilceniz bir cihaz var mı? (Aldım seyi genelde köyde ya da seyahatlere götürüp oynayacagım. Ve genelde Online oyunlar oynayacagım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bana kalırsa PS5 için zorlayın derim çünkü Xbox'da pek özel bir oyun yok ama PS5'te the last of us/unchertadlar/god of warlar/bloodborneler/astro botlar falan var.
peki hocam ps4 oyunları oynayabilirmi ps5'te veya elimde bi ps4 olsa ps5 almak için bi mağzaya ortalama kaç tl ekleme yapmam gerekir

Peki hocam PS4 oyunları oynayabilir mi PS5'te veya elimde bir PS4 olsa PS5 almak için bir mağazaya ortalama kaç TL ekleme yapmam gerekir.

PS4 oyunları PS5'te var oynayabilirsiniz geriye uyumluluk vardı diye biliyorum.

Mağazadan değil de PS4'ünüz varsa 2.elden elinizden çıkartıp alabilirsiniz PS4 şu an piyasasını bilmiyorum 8kdan saysak üstüne sıfırı için 16k eklemeniz gerek

PS5'i de 2.el alacaksanız 17K'den 9K eklemeniz gerekir gibi bir hesap yapabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı