12.000TL sistem tavsiyesi

İkinci attığım İncehesap'taki sistemi özelleştirme ile 16 GB RAM + Gamepower Warcry kasa ekledim ve fiyat 12.459TL oldu.

Aslında biraz daha beklemek istiyordum indirimde sistem yakalayabilirim diye ancak fiyatlar gittikçe artıyor. Şu an için bu iki sistem hoşuma gitti, sizce hangisini almalıyım? Ya da hemen alayım mı yoksa geçen haftaki gibi sistemlerin indirime girmesini mi bekleyeyim sizce?

Diğer sistemlerdeki gibi (sizin attığınız) eksikler yok. Bu mesajdaki sistemi tavsiye ederim.

Evet bende düşündüm bu şekilde toplamayı, hatta hesaplamasını da yaptım ancak hepsi ayrı yerden gelecek, beklemesi toplaması vs. uğraştıracağı için pek içime sinmemişti ancak şu an mantıklı gibi geldi. Değerlendireceğim teşekkür ederim

Evet bende düşündüm bu şekilde toplamayı, hatta hesaplamasını da yaptım ancak hepsi ayrı yerden gelecek, beklemesi toplaması vs. uğraştıracağı için pek içime sinmemişti ancak şu an mantıklı gibi geldi. Değerlendireceğim teşekkür ederim
Sizin attıklarınızda saçma eksikler var. Ayrı ayrı gelse de değer.

Bütçe olarak biraz daha yükseltebilirseniz Ryzen 5 5500 eklemenizi öneririm ekleyince fiyat 13680₺ civarı oluyor, ama pişman olmazsınız.

Bütçe olarak biraz daha yükseltebilirseniz Ryzen 5 5500 eklemenizi öneririm ekleyince fiyat 13680₺ civarı oluyor, ama pişman olmazsınız.

Maalesef 12.500TL'den yukarı çıkamıyorum. 2-3 gün önce İtopya'da R5 5500 ve RX 6600'lü sistem 11.999TL'ydi ve almadım, o kadar pişmanım ki şu an :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı