12.000TL tablet önerisi

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Ders çalışmak için tablet arıyorum bilgisayardan izleyince oyun oynayasım geliyor, önerisi var mı?
Arada oyunda oynarım var mı önerisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders çalışmak için tablet arıyorum bilgisayardan izleyince oyun oynayasım geliyor, önerisi var mı?
Samsung S7 veya S8.

Benim de telefondan tabletten izleyince Instagram'a giresim geliyor bu yüzden bilgisayar toplayacağım.

Bütçeniz biraz artabilirse Huawei MatePad Air alabilirsiniz.
Bu sayfanın altında 800 TL kupon var onun ile birlikte 13.649 TL'e iniyor.

Bu bütçede ekran ve işlemci olarak resmen rakipsiz. Bu yüzden en iyi oyun tabletide bu oluyor. Google servisleri olmamasını MicroG indirerek çözebiliyorsunuz. Cihaza direk GMS yüklüyor bu sayede Android Auto bile çalışıyor. Uygulama indirme sorununu ise Aurora Store ile çözebiliyorsunuz. Açık kaynak kodlu, uygulamaları Google Play Store sunucularından çekiyor, tüm uygulamalar var ve güncellemeler anında geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@ItsAllGoodman Hayır hocam yanlış biliyorsunuz ekranı çok iyi 2560x1600 piksel ekranı ve 120Hz ekranı var ders, oyun ve film dizi için çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı