12.000TL tıp dersleri için tablet önerisi

• Konuyu başlatan ErenY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 502
Merhaba, ablam tıp öğrencisi ve sınıfının %90'ı tablet kullandığından o da bir tane almayı düşünüyor. Kendi kalemi olması, tuşa sahip olmaması, en az 128 GB ve büyük ekran önceliği. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Önerenlerin konuyu okuduğunu bile sanmıyorum. 12.000 tlye ipad 9+ 1.nesil pen alsanız bile öğrenci indirimleri ile beraber en uygun 10.000+3.700 Tlye gelecektir, kaldı ki bu 64 gb için geçerli fiyat, konu sahibi en az 128 diye belirtmiş. Bütçe eğer 19.500 civarına çıkmıyorsa( ipad air+2.nesil kalem öğrenci indirimi ile satılıyor), samsungun kendi sitesinden öğrenci indirimi ile s9 fe( 9.500tl) veya s9 fe+(12.000tl) almanı öneririm. İkisinin de kalemi içinde geliyor.

Önerenlerin konuyu okuduğunu bile sanmıyorum. 12.000 tlye ipad 9+ 1.nesil pen alsanız bile öğrenci indirimleri ile beraber en uygun 10.000+3.700 Tlye gelecektir, kaldı ki bu 64 gb için geçerli fiyat, konu sahibi en az 128 diye belirtmiş. Bütçe eğer 19.500 civarına çıkmıyorsa( ipad air+2.nesil kalem öğrenci indirimi ile satılıyor), samsungun kendi sitesinden öğrenci indirimi ile s9 fe( 9.500tl) veya s9 fe+(12.000tl) almanı öneririm. İkisinin de kalemi içinde geliyor.
Xiaomi Pad 6 düşünüyorduk aslında. Telefonuyla aynı marka olduğu için eşleştiririm dedi. Sizce iyi midir?

Xiaomi Pad 6 düşünüyorduk aslında. Telefonuyla aynı marka olduğu için eşleştiririm dedi. Sizce iyi midir?
Dışarıdan bakınca iyi duruyor, ama birçok yerde kalemi klavvyesi vs. yurtdışından satın alınabiliyor yazıyordu, uğraşmak istemiyorsanız samsung alın geçin not tutmak vs. işler için samsung daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı