12.000TL'ye İncehesap'tan RX 580 sistem alınır mı?

xDorukz

Centipat
Daha fazla  
İncehesap'da 12 bin TL'ye bir hazır sistem var özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 tray.
Anakart: Colorful Battle-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz.
Ekran kartı: Afox RX 580 8 GB.
RAM: 16 GB 3200MHz.
SSD: 512 GB.
Bu sistem alınır mı? 12 bin TL bütçem var sadece eski PC'deki HDD SSD'yi de bağlayacağım bütçem bu amacım sadece Roblox Full grafikte 60+ FPS aldırsın Valorant, Fortnite oynatsin bu PC bu oyunları akıcı oynatır mı sizce? Almayı düşünüyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz.

Ara sıra 13 bin TL'e Intel Arc A750 ekran kartlı sistem geliyor sıcak fırsatları takip et.

Valorant ve Roblox rahat oynatır. Fortnite hakkında şüpheliyim.

Alınabilir aynı fiyata GTX 1660 tarzı bir karta sahip sistem yoksa hatta aslında ama 2-3 bin kadar ekleyebilirseniz indirim döneminde RTX 3050 6 GB sistem düşürebilirsiniz.

Abartmayın isterseniz.

Hocam bir yanlışım varsa kusura bakmayın ancak testlerde Valorant 100 FPS üstü ve arkadaş zaten 60 FPS üstü oynayabilir miyim yazmış.

Hocam bir yanlışım varsa kusura bakmayın ancak testlerde Valorant 100 FPS üstü ve arkadaş zaten 60 FPS üstü oynayabilir miyim yazmış.
aynen zaten valorant fortnite falan düşük ayarda oynicam öyle ultra takıntım yok düşükte oynicam robloxda sadece full grafikte oynicam bence oynatır ama sorim dedim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…