12.000TL'ye İncehesap'tan RX 580 sistem alınır mı?

Hocam bir yanlışım varsa kusura bakmayın ancak testlerde Valorant 100 FPS üstü ve arkadaş zaten 60 FPS üstü oynayabilir miyim yazmış.

Hocam RX 580 o kadar kötü bir kart değil şahsen ben kullanıyorum FIFA 23 oynuyorum 1080p yüksek ayarlarda 60 FPS sabit alabiliyorum CS2 1080p her şey olabilecek en yüksekte FSR kalite modunda 130 FPS civarında(işlemci R5 2600 tray bende) Valorant yine en yüksek ayarlarda bazen 200-120 FPS arası PES 21 1080p Ultra(yine olabilecek en yüksek ayarlar) ayarlarda sabit 60 FPS alıyorum GTA Vice City Definitive Edition 1080p Ultra ayarlarda min50-maksimum62 FPS alıyorum.

aynen zaten valorant fortnite falan düşük ayarda oynicam öyle ultra takıntım yok düşükte oynicam robloxda sadece full grafikte oynicam bence oynatır ama sorim dedim yinede
Düşükte oynamanıza gerek yok yazdığım yazıyı okuyun neredeyse aynı sistemi kullanıyorum.

Hocam RX 580 o kadar kötü bir kart değil şahsen ben kullanıyorum FIFA 23 oynuyorum 1080p yüksek ayarlarda 60 FPS sabit alabiliyorum CS2 1080p her şey olabilecek en yüksekte FSR kalite modunda 130 FPS civarında(işlemci R5 2600 tray bende) Valorant yine en yüksek ayarlarda bazen 200-120 FPS arası PES 21 1080p Ultra(yine olabilecek en yüksek ayarlar) ayarlarda sabit 60 FPS alıyorum GTA Vice City Definitive Edition 1080p Ultra ayarlarda min50-maksimum62 FPS alıyorum.

Düşükte oynamanıza gerek yok yazdığım yazıyı okun neredeyse aynı sistemi kullanıyoru

Düşükte oynamanıza gerek yok yazdığım yazıyı okuyun neredeyse aynı sistemi kullanıyorum.
aynı sistem işlemcim bi tık yüksek roblox testi yaptınızmı hiç full grafikte

bide gta 5 oynatiyormu sormayı unuttumda

Aynı sistem işlemcim bir tık yüksek Roblox testi yaptınız mı hiç Full grafikte.

Bir de GTA 5 oynatiyor mu sormayı unuttumda.

Hiç Roblox oynamadım ama GTA 5 1080p en yüksek ayarlarda gayet akıcıydı zaten FPS testlerine bakabilirsin internettede RX serisinin adı çıkmış Izoly, Zeiron gibilerden dolayı başka bir şey yok reis gayet iyi kart hala 1080p için RX580 sadece Alan Wake 2 çok kastı losseless scaling X3 ölçekle açtım idare etti.

Sıfır istiyorsan başka seçenek yok, alınır.
Ama 2. el düşünürsen daha iyisi toplanır.
Sana bağlı. Sıfır istiyorum, başım ağrımasın, garantisi olsun vs. diyorsan zaten başka seçenek yok. Al.

Hocam 6-7 yıllık kart neyin garantisi gözünüzü seveyim. Garanti olsa ne olur kart öldü ölecek zaten artık.

Sıfır istiyorsan başka seçenek yok, alınır.
Ama 2. el düşünürsen daha iyisi toplanır.
Sana bağlı. Sıfır istiyorum, başım ağrımasın, garantisi olsun vs. diyorsan zaten başka seçenek yok. Al

Dostum alma bu bilgisayarı. https://shbd.io/s/GI2LPAhB
Al sana 2-3 katı güçlü bilgisayar.
bu pc daha iyi ama sıfır alcam ben zaten öyle yüksek grafikde oynamicam oyunları idare eder bu incehesapdaki pc

Bu PC daha iyi ama sıfır alacağım ben zaten öyle yüksek grafikde oynamayacağım oyunları idare eder bu İncehesap'daki PC.

Tamam dostum sen al onu 2 gün sonra PC nasıl iade edilir. RX 580 WattMan hatası nasıl çözülür. RX 580 mavi ekran hatası. Diye konu açmaya başlarsın.

Hocam 6-7 yıllık kart neyin garantisi gözünüzü seveyim. Garanti olsa ne olur kart öldü ölecek zaten artık.
Hocam hala üretimi yapılıyor bu kartın 2017 de bu kart çıkınca aynı yıl üretimi durmadı.

Tamam dostum sen al onu 2 gün sonra PC nasıl iade edilir. RX 580 WattMan hatası nasıl çözülür. RX 580 mavi ekran hatası. Diye konu açmaya başlarsın.
Hiç yaşamadım 3 aydır kullanıyorum daha önce de Rog Strix 570im vardı onda da hiç olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı