Çözüldü 12.1 kurulum imajı nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Merhaba

Sistemimde OC ve kextleri güncellemem rağmen 12.1'den son sürüme güncellemek istediğimde hata alıyorum bunu bir türlü aşamadım. 12.1'e dönüp sıfır kurulum yapmak istiyordum fakat benim sorun yaşadığım sürüm olan 12.3 dışında bir kurulum imajı bulamıyorum. Forumda daha önce bulunan 12.1 kurulum imajını tekrar nereden bulabilirim?

İhtiyacı olanlar için: macOS Monterey 12.1 Intel & AMD kurulum imajı

Son düzenleme:
Merhaba.

Sistemimde OC ve kextleri güncellemem rağmen 12.1'den son sürüme güncellemek istediğimde hata alıyorum bunu bir türlü aşamadım. 12.1'e dönüp sıfır kurulum yapmak istiyordum fakat benim sorun yaşadığım sürüm olan 12.3 dışında bir kurulum imajı bulamıyorum. Forumda daha önce bulunan 12.1 kurulum imajını tekrar nereden bulabilirim?

İhtiyacı olanlar için: macOS Monterey 12.1 Intel & AMD kurulum imajı

Merhaba hocam konuyu açalı 2 yıl olmuş ama bir şey sormak istiyorum bu bıraktığınız linkin Technopat olan linki var mıdır nereye baksam bulamadım.

EFI dosyalarını bulamadım ama bu dosyayı kurunca EFI'ye gerek var mıdır?
Sisteminize uygun bir EFI mutlaka gereklidir, EFI olmadan Hackintosh bir sistem çalışmaz. Konudaki dosyanın içeriğinde EFI var mıydı hatırlamıyorum ama olacağını zannetmiyorum çünkü ben kişisel olarak 12.1 kurulum imajı ararken açtım bu konuyu yani bende MacOS 12 sürümü ile çalışan ve sistemimle uyumlu bir EFI zaten mevcuttu. Konunun odağı sadece 12.1 olduğu için muhtemelen sadece 12.1 indirme linki paylaşmışımdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı