Merhaba, ben taksitle 12-13 bin TL laptop alacağım. Genellikle gündelik kullanım için. Bana öneride bulunabilir misiniz? ASUS tavsiye eder misiniz?
i5 alacağım.
Bunu da alabilirsin, güzel bir cihaz. Biraz bütçenizi aşıyor. Bende 13.000 Lirayı geçmedim size cihaz önerirken.i5 alacağım.
Bir de bunu tavsiye eder misiniz?
![]()
ASUS X515EA-BQ1185W/ i5-1135G7/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6" FHD/ Windows 11 Laptop Gri
15,6 inç ekran boyutu sayesinde oyun ve seyir keyfini üst seviyelerde yaÅayın. Full HD ekranı canlı ve net renkler sunar. Yüksek kapasiteli pil hacmi sayesinde herhangi bir enerji kaynaÄına baÄlı olmadan uzun süreler boyunca kullanım sunar.www.mediamarkt.com.tr
Bilemedim, babam Huawei istemiyor. Peki uzun ömürlü mü?
Zaten o ortalama fiyat. Bir de sizce şuan laptop alınır mı, ne diyorsunuz? İndirime girer mi? Büyük ihtimalle bunu alırız.Bunu da alabilirsin, güzel bir cihaz. Biraz bütçenizi aşıyor. Bende 13.000 Lirayı geçmedim size cihaz önerirken.
İndirime girse de birşey değişmez. Bu fiyatta ki laptoplar bile kötü hocam. Ya ikinci el alacaksınız ya da başka bir ülkeden.Bilemedim, babam Huawei istemiyor. Peki uzun ömürlü mü?
Zaten o ortalama fiyat. 15 bin TL'ye kadar yükselebilir fiyat. Bir de sizce şuan laptop alınır mı, ne diyorsunuz? İndirime girer mi?
Bize ortalama bir laptop lazım. Chrome ile uğraşabilelim, yazıcı ile çıktı alabilsin, belge ile uğraşabilelim yeter. Bunun için de ağır bir laptopa gerek yok. Başka bir ülkeden de alabiliriz belki.İndirime girse de birşey değişmez. Bu fiyatta ki laptoplar bile kötü hocam. Ya ikinci el alacaksınız ya da başka bir ülkeden.
O zaman paylaşımlı, 10. Nesil veya 11. Nesil bilgisayarlar size yeter hocam.Bize ortalama bir laptop lazım. Chrome ile uğraşabilelim, yazıcı ile çıktı alabilsin, belge ile uğraşabilelim yeter. Bunun için de ağır bir laptopa gerek yok. Başka bir ülkeden de alabiliriz belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.