12-13 bin TL hazır sistem önerisi

Huptrikko

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. 12 veya 13 bine ekran kartlı masaüstü hazır sistem önerebilir misiniz?
Laptop çok eski, Chrome açmaz oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Performans videoları:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biliyorum sistemler 15000TL'nin biraz üstüne çıkıyor ama daha altını parça kalitesi nedeniyle önermek istemedim. İleride ekran kartı alıp takar veya değiştirirseniz 10 numara sistem olurlar. Linkler sistemlerin özelleştirme yaptığım halleridir, onları tavsiye ederim.

Performans videoları:

Biliyorum sistemler 15000TL'nin biraz üstüne çıkıyor ama daha altını parça kalitesi nedeniyle önermek istemedim. İleride ekran kartı alıp takar veya değiştirirseniz 10 numara sistem olurlar. Linkler sistemlerin özelleştirme yaptığım halleridir, onları tavsiye ederim.

Tavsiye için teşekkür ederim, birinci sistem biraz aşıyor ama biraz daha toplayıp onu alabilirim. Teşekkürler.

Tavsiye için teşekkür ederim, birinci sistem biraz aşıyor ama biraz daha toplayıp onu alabilirim. Teşekkürler.
Parçaların stok tükenince çıkarıp değiştirme yapabiliyorlar, özelleştirmenin ekran görüntüsünü almanızı tavsiye ederim, eğer değişen bir şey olursa bu konuya geri yazarsanız yardımcı olurum.

İkinci ele pek güvenemiyorum, kendi şehrimde fazla seçenek yok, diğer yerlerden de bakmadan alacağım için güvenemiyorum.
Anladım. İstanbul gibi bir şehirde yaşasaydınız elden test ederek alma ihtimaliniz artardı. Param güvende vb. alternatifler var fakat uğraştırır.

İsteklerinizi RX 580'li sistemde karşılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı