12-13 bin TL sistem önerisi

Mali bestil

Centipat
Daha fazla  
Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum, oyun ve mühendislik programlarını çalıştıran, uzun süre kullanabileceğim PC istiyorum.

Bütçem 12-13 bin TL civarı ama 5 bin TL'lik GTX 1650 falan da işimi görür diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Bu arada grafikler falan önemsiz, oynarsam Rust, Bannerlord, Forza tarzı oyunlar oynarım, orta ayar yeterli.

Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum, oyun ve mühendislik programlarını çalıştıran, uzun süre kullanabileceğim PC istiyorum.

Bütçem 12-13 bin TL civarı ama 5 bin TL'lik GTX 1650 falan da işimi görür diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Bu arada grafikler falan önemsiz, oynarsam Rust, Bannerlord, Forza tarzı oyunlar oynarım, orta ayar yeterli.

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-30l-amd-ryzen-5-5600x-16gb-256gb-ssd-rtx-3060-freedos-3-0-masaustu-bilgisayar-465l1ea-p-HBCV00000B6M0J?magaza=MTBİLİSİM&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjw9aiIBhA1EiwAJ_GTSpp3HNB2GK58yB1QP8B-3v8y3IPWO9cJCfa0n2RfAwvcE2r2hy5g9BoCRBQQAvD_BwE
Hocam şunu bırakayım bende 5600X var arkadaşların önceki attığından daha mutlu eder sizi fp ürünü olarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylede linki sıvı soğutuması vb RGB RAM'lerı olsun mükkemel fiyat olarak videdoda ki sadece Ti modeli ekran kartı, 13 k ya tamamlayın aldıktan sonra öne iki fan daha takın bir de SSD alın 500 GB tertemiz olur PC.

Düzeltme sıvı soğutma değilmiş RGB hava soğtumaymış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı