R5 7500F için hava soğutucu önerisi

Bütçe nedir? Kasa CPU desteği kaç mm?

XPG Valor Mesh RGB Siyah kasa ve ASUS Prime A620M-K 6400MH anakart kullanıyorum.

Peerles assasin al.

Biraz pahalı gibi iyi midir?

Bütçe çıkarsa eğer: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bütçe çıkmazsa: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu

Phantom Spirit biraz daha geleceğe yönelik olur, AMD kanadında pek soğutamayacağı işlemci yok. Assasin King de güzel üründür, iş görür. Kasanızın desteğine dikkat edin.

Sistemde kendi stok fanı var işlemcinin, önerdikleriniz güzel duruyor fakat biraz pahalı gibi. İlk önerdiğiniz güzel duruyor kasama uyar mı acaba?

Bir de bu nasıldır?

Son düzenleme:
Thermalright Assassin King daha iyi bir tercih olacaktır. Tek kule ve tek fanı olduğuna bakmayın performansı çok iyidir. Bu attığınız 4 bakır ısı borusuna sahipken Assassin King 5 bakır ısı borusuna sahip.

Fiyat olarak yakınlar zaten o zaman sizin dediğiniz daha mantıklı oluyor. Kasama uyar mı acaba?

Thermalright Assassin King daha iyi bir tercih olacaktır. Tek kule ve tek fanı olduğuna bakmayın performansı çok iyidir. Bu attığınız 4 bakır ısı borusuna sahipken Assassin King 5 bakır ısı borusuna sahip.

Ben peerless asassin i 1400 gibi bir fiyata almıştım Parolapara ve İyzico kampanyasıyla ondan mantıklıydı 14 cm olanı almıştım hem de PUBG(Steam) de 60ları görmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı