Merhabalar, elimde 13 bin TL'ye kadar zorlayabilecek bir bütçem var. Bu bütçe ile ne tür bir sistem tavsiye edebilirsiniz? Ben bulduğum bir sistemin linkini koyuyorum sizce bunu almak mantıklı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bazı kişiler işlemcinin biraz zayıf kaldığını söylemişti ama sizce işlemci ekran kartına göre iyi bir seviyede mi? Sistemlerden pek anlamadığım için soruyorum kusura bakmayınCasper önericeğim aklıma hiç gelmezdi ama attığınız sistem alınabilir duruyor.
Sistemde ekran kartı ve işlemci dışında bütün parçalar muhtemelen çok kötüdür. Ama yapıcak bir şey yok, o fiyata gtx 1650 hazır sistem bulabildim sadece.Bazı kişiler işlemcinin biraz zayıf kaldığını söylemişti ama sizce işlemci ekran kartına göre iyi bir seviyede mi? Sistemlerden pek anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın![]()
Excalibur size ilk başta ısınma sorunu olmak üzere sürüyle sorun çıkartacaktır. Onun yerine bu sistemi alabilirsiniz. Apacer panter 8x2 ram ile özelleştirin.Merhabalar, elimde 13 bin TL'ye kadar zorlayabilecek bir bütçem var. Bu bütçe ile ne tür bir sistem tavsiye edebilirsiniz? Ben bulduğum bir sistemin linkini koyuyorum sizce bunu almak mantıklı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
GTX 1660S içeren sistemi almak daha mantıklı.Excalibur size ilk başta ısınma sorunu olmak üzere sürüyle sorun çıkartacaktır. Onun yerine bu sistemi alabilirsiniz. Apacer panter 8x2 ram ile özelleştirin.
![]()
Hydro Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Excalibur size ilk başta ısınma sorunu olmak üzere sürüyle sorun çıkartacaktır. Onun yerine bu sistemi alabilirsiniz. Apacer panter 8x2 RAM ile özelleştirin.
![]()
Hydro Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Excalibur'da olan bileşenler işlemci, ram vs. daha daha iyi tabiki. Excalibur'da çıkabilecek en büyük sorunlar şunlardır.Eğer alırsam çıkacak ısınma sorununu çözemez miyim? Birkaç kişiye daha sorduğumda bu kasanın şu anki piyasaya göre fiyatının iyi olduğu söylendi. Yine de sizin de fikirleriniz ve görüşleriniz önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.