12-13 bin TL tablet tavsiyesi

HoL1qan

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 12-13 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Performansı dışında ekranı da büyük olsun istiyorum. Bu standartlarda tablet önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung S7FE, ben de kullanıyorum okul için, çok memnunum ekranı da gayet büyük sorun olursa sorabilirsin.

Selam arkadaşlar, 12-13 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Performansı dışında ekranı da büyük olsun istiyorum. Bu standartlarda tablet önerisi olan var mı?
Apple tabletlerinden almanı sonra da üzerine güzelce paperlike bir ekran takmanı öneririm.

Samsung s7FE, ben de kullanıyorum okul için, çok memnunum ekranı da gayet büyük sorun olursa sorabilirsin.

Hocam hızı nasıl, hızlı şarj özelliği var mı, ısınma gibi sorunlar oluyor mu?

Apple tabletlerinden almanı sonra da üzerine güzelce paperlike bir ekran takmanı öneririm.

Bu bütçe ile hangisinden alınabilir ki?

Samsung S7FE, ben de kullanıyorum okul için, çok memnunum ekranı da gayet büyük sorun olursa sorabilirsin.
Şaka mı yapıyorsunuz hocam? 4 gb ramli cihaza 10.000 mi versin arkadaş. Senin kullanıyor ve memnun olman kaç yıllık cihazı günümüzde alınabilir kategorisine sokmaz. O bütçeye S9 Fe veya Matepad modellerine bakın.

Ben de geçen hafta aldım, şu anlık gayet memnunum.

Anladım, güle güle kullanın. Sanırım Huawei MatePad 11.5'a yöneldim, birkaç gün daha kasım indirimlerini bekleyip alabilirim fikrim değişmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…