Apple tabletlerinden almanı sonra da üzerine güzelce paperlike bir ekran takmanı öneririm.Selam arkadaşlar, 12-13 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Performansı dışında ekranı da büyük olsun istiyorum. Bu standartlarda tablet önerisi olan var mı?
Samsung s7FE, ben de kullanıyorum okul için, çok memnunum ekranı da gayet büyük sorun olursa sorabilirsin.
Apple tabletlerinden almanı sonra da üzerine güzelce paperlike bir ekran takmanı öneririm.
Samsung S7FE, ben de kullanıyorum okul için, çok memnunum ekranı da gayet büyük sorun olursa sorabilirsin.
Şaka mı yapıyorsunuz hocam? 4 GB RAM'li cihaza 10.000 mi versin arkadaş. Senin kullanıyor ve memnun olman kaç yıllık cihazı günümüzde alınabilir kategorisine sokmaz. O bütçeye S9 FE veya MatePad modellerine bakın.
Ben de geçen hafta aldım, şu anlık gayet memnunum.Teşekkürler hocam, MatePad'in şu modelini buldum sizce nasıl? Yüksek beğeni oranına sahip.
Ben de geçen hafta aldım, şu anlık gayet memnunum.
Senin memnun olmana göre mi alacak arkadaşBen de geçen hafta aldım, şu anlık gayet memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.