Merhaba arkadaşlar, bu aralıkta monitör hariç ve dahil önerilerinizi bekliyorum. Hazır sistemler de atabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

O bütçeye 6700 XT ve R5 5600'lü sistem var.Direkt al
![]()
AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com

Direkt al.
![]()
AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bana göre bu çöp anakartı gördüm ya devamına bile bakmadım. 15k verip A320M anakart mı alınır.
Daha ucuza hem daha iyi ekran kartı, hem daha kaliteli parçalar ve aynı anakart.Özelliştir secenegi var alacak arkadas 250+ TL fazla verip bu anakartı seçip sipariş verebilir cillop gibi sistem efsane sistem.
Boş yapma seçeceği anakart > B450M.

Asıl bilgisiz olan sizsiniz, gözünüzü açıp attığım sisteme baksaydınız eliniz "cevapla" tuşuna bile gitmezdi.Sen sus ya durmadan insanlara saçmalıyorsun falan deyip duruyorsun yaş kaç 17 falan mı?
Adam gibi önerini sun kenara çekil insanlarla 2'li diyalog kurup ağzını bozmaya gerek yok.
Bilmediğin konularda saçmalıyorsun bilgisiz bilgisiz konuşuyorsun.
Asıl bilgisiz olan sizsiniz, gözünüzü açıp attığım sisteme baksaydınız eliniz "cevapla" tuşuna bile gitmezdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.