12-15k sistem önerisi

Bütçe
12-15k
Peki sistem parçaları uyumlu mu? Ve işlemciyi 5600 yapıyor, SSD 1TB yaparım. SSD sıkıntı olmaz ama işlemci 5600 yaparsam darboğaz olur mu 6700 XT ile?
Elbette uyumlu dostum, uyumsuz olsa neden atayım

Hayır 5600 ile 6700 XT darboğaz yapmaz, gayet iyi ikili olurlar.

Elbette uyumlu dostum, uyumsuz olsa neden atayım

Hayır 5600 ile 6700 XT darboğaz yapmaz, gayet iyi ikili olurlar.
Aga anakart sıkıntı çıkarmaz inşallah 5600 ve 6700 xt ye. Güç kaynağı nasıl sağlammı elimizde kalmasın. Endişeliyim işlemci ve ekran kartını yükselttiğim için diğer parçaların yetersiz kalmasından

@Emirıw Rampage PSU önermiyoruz. Kasa da gerçekten o kadar kötü duruyor ki, tasarlayan umarım işten kovulmuştur. Hayatımda daha kötü kasa tasarımı görmedim. Almayın. Alacaksanız da kasayı Thermaltake ile değiştirin, 17K ediyor.

Ya da bu sistemi alın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC hocası indirim kodu bitti, Thermaltake gerçekten iyi midir? Yarı yolda bırakmaz umarım. Bana kasayı redsky olanla al geç denildi sonra sadece PSU değişirsin denildi. 1 k fazla veririm onunla uğraşamam. Şu an tek sıkıntım Thermaltake iyi mi? Kasanın zarar görmesini istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendim xigmatek psu kullanıyorum 750w +80 silver, yaklaşık 9 yıllık psu ve herhangi bir arızası olmadı şimdi thermaltake ile ne alakası var derseniz thermaltake xigmatek psu dan biraz daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…