12.200 TL'ye ARC A750 sistem nasıldır?

Sizin şu PSU önyargınızı ne yapacağız bilmiyorum.

Sistemi emanet ettiğimiz parça, gidip de Çin'de merdivenaltı üretim yapıp üstüne logo basan Rampage, Game Booster, Gamepower, Power Boost gibi markaların psularına mı emanet edeceğiz sistemi? Bilginiz olmadığı konular hakkında konuşmayın lütfen.

Örnek verir misin? Ne gibi sorun yaşadın veya sorun yaşayan birine rastladın.

Bence yeterli bir açıklama. Daha fazlasını görmek istersen forumda tonla bu markanın mağdur ettiği insan var onların konularına bakabilirsin veya kendin bir konu açıp sorabilirsin. Gerçi benim söylediğimden farklı bir cevap gelmeyecektir işin orası da öyle.

Sistemi emanet ettiğimiz parça, gidip de Çin'de merdivenaltı üretim yapıp üstüne logo basan Rampage, Game booster, Gamepower, Power Boost gibi markaların psularına mı emanet edeceğiz sistemi? Bilginiz olmadığı konular hakkında konuşmayın lütfen.

Merdiven altı dediğin ne kankam? Herkes merdiven altı merdiven altı deyip duruyor fakat uzman birine sordğumda alakası olmadığını gereksiz ön yargı olduğunu söylüyor. Size mi güveneceğiz uzmanlara mı? Ayrıca tabii ki büyük markalar kadar kaliteli demiyorum çünkü adı üstünde uygun fiyatlı markalar bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merdiven altı dediğin ne kankam. Herkes merdiven altı merdiven altı deyip duruyor fakat uzman birine sordğumda alakası olmadığını gereksiz ön yargı olduğunu söylüyor. Size mi güvenicez uzmanlara mı? Ayrıca tabii ki büyük markalar kadar kaliteli demiyorum çünkü adı üstünde uygun fiyatlı markalar bunlar.

O uzmanlar kim hocam? YouTube'da sponsorlu olarak ürün öven bir grup var onlardan mı bahsediyorsun?

Merdiven altı dediğin ne kankam? Herkes merdiven altı merdiven altı deyip duruyor fakat uzman birine sordğumda alakası olmadığını gereksiz ön yargı olduğunu söylüyor. Size mi güveneceğiz uzmanlara mı? Ayrıca tabii ki büyük markalar kadar kaliteli demiyorum çünkü adı üstünde uygun fiyatlı markalar bunlar.

Kardeşim amacın ne senin? Madem bizim cevaplarımıza inanmıyorsun sorma amacın ne? Git al Rampage.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten burada bizim anlatmak istediğimiz Rampage alıcağımıza biriktirip kaliteli bir şey almak acelesi yoksa.

Mesajlarımız silinmiş :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı