12.500 TL dolandırıldım

Kanka öğrenciyim ve zar zor biriktirdiğim ekran kartı paramı aldılar.

Geçmiş olsun, yalnız bu çok uzun ve sıkıntılı süreç olacak. Adamı yarın karakola bile alsalar senin paranı alman seneler sürer hatta belki alamazsın bile. İcra takibi başlatılıyor çünkü bekle Allah bekle.

Yok kanka 2 arkadaş engelledi ve bir arkadaş daha varmış dolandırılan şimdi onun ile birlikte bir şeyler yapmayı düşünüyoruz.

Verdik ama hala bir ses yok.

Kanka bu adamın güncel numarası var bende beni sürekli paranı atacağım diye geçiştiriyor ve adam hakkında çok fazla bilgi öğrendim eğer bir iletişim adresin varsa oradan konuşalım.

Kanka bu adamın güncel numarası var bende beni sürekli paranı atacağım diye geçiştiriyor ve adam hakkında çok fazla bilgi öğrendim eğer bir iletişim adresin varsa oradan konuşalım.

Bu adamlar yıllardır bu işi içinde, en basiti geçen sene DH'de açılan bir konu. Böyle yüzlerce, binlerce var sizin gibi dolandırılan. Çoktan polise ve mahkemeye başkaları tarafından verilmiştir.

Bu işin tek sıkıntılı kısmı adamı kolundan tutup yarın polise bile götürseniz paranızı alamazsınız. Bu adamların üzerine kayıtlı 1 tane mal olmaz, malı olmadığı için icra/haciz de havada kalır. Durum bu anlayacağınız.

kanka instadan yazarmısın yigitt.cengiz

@EnesKST yazdın mı ?

@EnesKST kanka cevap verirmisin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı