12.500 TL İntel ve Nvidia Tabanlı Sistem Toplama

Ben ömürlük bir sistem düzmek istiyorum. Bir daha sisteme ek yapmak istemiyorum uzun bir süre. Alındığı ilk 3-4 sene OC yapmayacağım fakat ileride lazım olursa güzel bi soğutmayla neden olmasın. Elimde ssd mevcut 240 gb bu benim için yeterli. Çoğu zaman competitive oyunlar oynayacağım fakat story oyunlarda oynayacağım güzel bir seri çıktığında mesela. O yüzden bu kadar bütçe ayırdım sisteme.

@ilker46 Keşke sistemde kasa falan değişse ya kasa çok kötü gibi duruyor. Fakat istediğim sistem buna gayet benzer. Anakartı Micro, kasasının dark olması bence (-) faktör benim için.

Eğer 1080P oyun oynanacaksa paranıza yazık olur.Çünkü topladığınız sistem 2K ve 4K çözünürlük için daha uygun.Eğer bu sistemi satın alıp 1080P kullanırsanız topladığınız sistemin bir anlamı kalmaz.
Ömürlük sistem yoktur.2-3 sene sonra bir oyun çıkar ve her şey değişir.

@Darkisback 144 hz 2k ve 4k monitörler ateş pahası. Şimdiden ben böyle bir sistemi 1080P de oynasam daha sonra (yaklaşık 1-2 yıl sonra) 2k veya 4k monitör alsam sizce mantıklı olur mu bu sistem? 1080 i de 2. monitör olarak kullanırım hem.

1-2 seneyi geçmeyecek şekilde olursa, olabilir.Teknoloji sürekli yenileniyor ve aldığınız bileşenler gün geçtikçe eskiyecek.Hazır böyle bir sistem toplamışken fazla vakit kaybetmeden 2K oyun deneyimini yaşamanız gerekir diye düşünüyorum.
Aslında bu bütçe ile 2k 144hz monitör dahil sistem toplanabilir.Akşam bakıp yazarım.

Öncelikle arkadaşlar, adam ömürlük sistem istiyor, siz ona 2K-4K al diyorsunuz. Alsın da iki sene sonra RTX 4080 filan almak zorunda mı kalsın Hem zaten AAA oyunlarda RTX 2070 4K ultra kartı değil, bunu bilin. Adam 144 Hz istemiş, siz 4K diyorsunuz 4K 144 Hz hangi sistemle alınıyor?

Sen bildiğin gibi yap kardeşim. Önerim şu şekilde:
I9 9900K -3500 TL-
Z390 Gaming Plus -1000 TL-
Corsair 2x8 3000 MHz -800 TL-
WD Blue 1 TB HDD -300 TL-
Cooler Master MB511 -500 TL-
High Power 80+ Gold 750W -550 TL-
MSI RTX 2080 Ventus -5000 TL-
Aerocool P7-240 -500 TL-
ViewSonic VX2458-C mhd -1200 TL-

Çok üst düzey olmamakla beraber kalitesiz de değiller. Bütçeni çok fazla aşmaması için bunları önerdim.

Nh-D15 bak buna. Yeni cıkan sıvı soğutmalara kafa atıyor. En iyi işlemci soğutucusu ve daha az maaliyet risk barındırıyor. Sıvı soğutma biraz caf caflı ama daha ucuza daha iyisini almış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…