3060 Ti %70 güçle de %100 güçle de aynı MH/s i kazıyordu bunu kendimiz deneyip gördük. Bundan dolayı bu tek başına işinizi görür gibi sanki. Stokta yok biliyorum fikir olsun diye attım.
Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Üzerinde Power Boost yazması sizi korkutmasın, asıl ismi sama Forza, kaliteli bir PSU'dur, bu fiyata alınabilir olduğunu düşünüyorum. 1200W ve 80+Platinum sertifikaya sahip. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-power-boost-bst-atx1200-fiyati,338393379.html Kaynak...
Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bence 12 tane 3060 Ti bulunan bir durumda 80 Plus bile olmayan bilinmedik marka PSU çok kötü bir fikir . Kendim kasamda Power Boost 500W dümdüz PSU kullanıyorum sorunum yok ama sonuçta dünya para gömülcek iyi bir şey alınması lazım bence. 80 Plus şimdi gördüm .
Bence 12 tane 3060 Ti bulunan bir durumda 80 Plus bile olmayan bilinmedik marka PSU çok kötü bir fikir . Kendim kasamda Power Boost 500W dümdüz PSU kullanıyorum sorunum yok ama sonuçta dünya para gömülcek iyi bir şey alınması lazım bence.
Plat olduğunu falan şimdi gördümde power boost hakkında iyi şeyler söylemiyorlar genelde ondan dolayı bilemiyorum. Dediğim gibi kendimde kullanıyorum fakat kaliteli değil diye biliyorum.