12 adet 3060 Ti için PSU ve anakart önerisi

Plat olduğunu falan şimdi gördümde power boost hakkında iyi şeyler söylemiyorlar genelde ondan dolayı bilemiyorum. Dediğim gibi kendimde kullanıyorum fakat kaliteli değil diye biliyorum.

Power Boost PSU hakkında bu forumda hiç iyi yorumlar görmedim tekrar söylüyorum kendimde bu markayı kullanıyorum.
Powerboost zaten kalitesiz ama bu PSU iyi.

Anakart olarak bu modelden öneririm.

Power Boost hakkında iyi şeyler söylemiyorlar genelde.
Bu marka etiket basarak satıyor. Model bazlı karşılaştırma yapmak daha doğru.

PSU olarak bunu tavsiye ederim hem Everest vb. markalara göre çok daha kaliteli kapasitorleri mevcut hem de 1800W 80+ Gold sertifikali.

Anakart olarak
Bu model en sık tercih edilenler arasında 12 adet ekran kartı bağlanabiliyor riser ile.

Lakin 12 adet 3060 Ti 2500W gibi bir yük çekecektir bu sebeple PSU tek başına yeterli gelmeyecektir. Onub içinde bir aparat var iki PSU'yu birleştirip tek PSU haline getirmenize yarıyor onu kullanabilirsiniz.

Anakart olarak bu modelden öneririm.

Bu marka etiket basarak satıyor. Model bazlı karşılaştırma yapmak daha doğru.

Hocam Sama forza kaliteli markamı?

Seasonic PRIME GX-1000, 1000W 80+ Gold, Full Modular, Fan Control in Fanless, Silent, and Cooling Mode, 12 Year Warranty, Perfect Power Supply for Gaming and High-Performance Systems, SSR-1000GD. - Newegg.com
Bundan 3 tane alın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı