Ne sorduğunu tam anlamadım açıklar mısın?Merhaba, iyi günler dilerim. 12 ay taksitle ödeme yaparken, iptal etsem bile taksit ödemeye devam eder miyim?
Ne sorduğunu tam anlamadım açıklar mısın?
Merhaba, iyi günler dilerim. 12 ay taksitle ödeme yaparken, iptal etsem bile taksit ödemeye devam eder miyim?
Ödediklerin iade edilir veya varsa ekstre borcundan düşer. Ayrıca her ay kredi kartı ekstrene bir eksi bir artı fatura yazar. Örneğin bir taksitin 100 TL. Önce -100 yazar, hemen altında +100 yazar.Merhaba, iyi günler dilerim. 12 ay taksitle ödeme yaparken, iptal etsem bile taksit ödemeye devam eder miyim?
İlk ayı ödemesi, ödememesi farklı. İptal edip aynı aya mı yansıtacak ne olduğunu anlamadım o yüzden sordum. Tek bir cevabı yok sorunun.Anlaşılmayacak bir şey yok hocam. Taksitli ödeme iptal edilirse ne olur demiş arkadaş.
Ne sorduğunu tam anlamadım açıklar mısın?
BluTV'nin 1 yıllık fiyatı 1078,8 TL'dir, 12 taksit ile aylık 89 TL. Aboneliği iptal etsem bile taksit ödemeye devam eder miyim?Taksitle satın aldığın bir şeyi iade edersen ödenmiş taksitler iade edilir ve gelecek taksitler iptal edilir.
Anlaşılmayacak bir şey yok hocam. Taksitli ödeme iptal edilirse ne olur demiş arkadaş.
Kredi kartınıza ödediğiniz taksitler yatırılır + ödeyeceğiniz taksitler gelecek ay içinde iade edilir. Örnek olarak 1200TL ürünü 12 taksitle alıp aylık 100TL taksit öderken mayıs'ta iptal ederseniz ödediğiniz 5 aylık 500TL kartınıza iade edilir (kredi kartına + para olarak) gelecek aylardaki ekstrede -100 taksit ile birlikte +100 iptal adında gözükür. Böylece gelecek aylarda ücret ödememiş olursunuz.
Ödediklerin iade edilir veya varsa ekstre borcundan düşer. Ayrıca her ay kredi kartı ekstrene bir eksi bir artı fatura yazar. Örneğin bir taksitin 100 TL. Önce -100 yazar, hemen altında +100 yazar.
İlk ayı ödemesi, ödememesi farklı. İptal edip aynı aya mı yansıtacak ne olduğunu anlamadım o yüzden sordum. Tek bir cevabı yok sorunun.
Vallahi 3 ay taksit yaptırmıştım iade etmiştim 3 ay taksit taksit ödemesini aldım :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.