12 bin BTU klima önerisi

https://www.hepsiburada.com/kaira-d...i-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR2VZ?sayfa=1
Hocam şunlar nasıl sizce veya sizin attığınız Samsung AR35 daha mı iyi çok servis sorunu var sanırım.
Ben Samsung AR35 olan klimayı tercih ederim çünkü diğerlerine göre hem marka olarak daha güvenilir hem de servis ağı çok yaygın. TCL ve Kaira gibi modeller özellik olarak fena değil hatta fiyatları biraz daha uygun ama ileride bir sorun çıktığında servis bulmak, parça temini falan biraz sıkıntı olabilir. Samsung’un sessiz çalışması, enerji verimliliği ve uzun ömürlü olması seni daha rahatlatabilir. Wi-Fi özelliği var, uzaktan da kontrol edebiliyorsun. Montaj fiyata dahil değil ama yine de uzun vadede sorunsuz kullanım için en mantıklısı bu geldi bana.

Şimdi kaira mı daikin mi Airfel mi sizce.
Daikin ama bütçe kısıtlıysa Kaira.

Ben Samsung AR35 olan klimayı tercih ederim çünkü diğerlerine göre hem marka olarak daha güvenilir hem de servis ağı çok yaygın. TCL ve Kaira gibi modeller özellik olarak fena değil hatta fiyatları biraz daha uygun ama ileride bir sorun çıktığında servis bulmak, parça temini falan biraz sıkıntı olabilir. Samsung’un sessiz çalışması, enerji verimliliği ve uzun ömürlü olması seni daha rahatlatabilir. Wi-Fi özelliği var, uzaktan da kontrol edebiliyorsun. Montaj fiyata dahil değil ama yine de uzun vadede sorunsuz kullanım için en mantıklısı bu geldi bana.
Kaira'ya da Daikin servisi bakıyor hocam.

Ben Samsung AR35 olan klimayı tercih ederim çünkü diğerlerine göre hem marka olarak daha güvenilir hem de servis ağı çok yaygın. TCL ve kaira gibi modeller özellik olarak fena değil hatta fiyatları biraz daha uygun ama ileride bir sorun çıktığında servis bulmak, parça temini falan biraz sıkıntı olabilir. Samsung'un sessiz çalışması, enerji verimliliği ve uzun ömürlü olması seni daha rahatlatabilir. Wi-Fi özelliği var, uzaktan da kontrol edebiliyorsun. Montaj fiyata dahil değil ama yine de uzun vadede sorunsuz kullanım için en mantıklısı bu geldi bana.

Hocam çok isterim Samsung almayı ama babamlar montaj dahil istiyor bildiğim kadarıyla Airfel veya kaira ya daikin servis bakıyor sizce ne tavsiye edersiniz dediğiniz özelliklere babamların ihtiyacı yok dükkana gidince açacaklar eski usul.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı