12 bin TL 2K G-Sync monitör tavsiyesi

Bütçe
12000
@XREXY arkadaşın attığı monitörün qd versiyonunun incelemesi. Bende qd olanını kullanıyorum. Beyazı sarımtırak ya da gri tonlarında gösteriyor. Kontrast oranı düşük. Yazdığı değeri vermiyor yani. Onun dışında iyi. Qd farkı quantum dot teknolojisi ve resmi olarak G-SYNC desteği sağlaması. Onun dışında pek fark yok. MSI G274QPF-QD Review
 
@XREXY arkadaşın attığı monitörün qd versiyonunun incelemesi. Bende qd olanını kullanıyorum. Beyazı sarımtırak ya da gri tonlarında gösteriyor. Kontrast oranı düşük. Yazdığı değeri vermiyor yani. Onun dışında iyi. Qd farkı quantum dot teknolojisi ve resmi olarak G-Sync desteği sağlaması. Onun dışında pek fark yok. MSI G274QPF-QD Review

Şimdi attığınız yerden baktım siyahları karanlık odada griyimsi gösteriyor diyor bu benim için en büyük sıkıntı olur gibi.
 
Şimdi attığınız yerden baktım siyahları karanlık odada griyimsi gösteriyor diyor bu benim için en büyük sıkıntı olur gibi.

Herkes kâğıtta yazan teknik özelliklere göre öneriyor. Ama monitör işinde öyle bir durum yok. Gidip görmeden almamak gerekiyor. Bende baktım bu fiyatta en iyi özellikler bundaydı ama incelemesi yoktu. Aldıktan sonra fark ettimki herkes gri gösterme sorununu yaşamış. Tavsiyem kendin gidip alman. Öyle bir imkânın yoksa attığım rtings sitesinden incelemelere bakıp ona göre seçmen. Ondan da sonra forum ve Reddit gibi yerlere girip kullanan kişilerden memnunlar mı diye yorumlarına bakmak.
 
Arkadas bu nedir yahu piyasada elle tutulur guzel monitor kalmamis.
Bunu incelemeye alabilir miyiz hocam?
Uzman abiler de okey derse eger bu fiyata {9k} enfes bir parca bulduk demektir.


10 bit + G-Sync destekli + 2K + 27 inch + IPS panel + 1ms + 144Hz [ hiz asirtma ile 170 hz ]

Urunun kendi sitesi:
 
Son düzenleme:
Arkadas bu nedir yahu piyasada elle tutulur guzel monitor kalmamis, bunu da bir incelemeye alabilir miyiz hocam?

Evet doğru düzgün bir şey bulamıyorum, bu arada 3 tane kafama göre monitör alıp iade ettim o yüzden artık bir bilene danışmak istedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı