12 bin TL altı hazır sistem tavsiyesi

İtopya'dan hazır sistemlere bakabilirsiniz.

Hocam keşke forumdan arkadaşlar tarafından bilgi alsaydınız laptop alırken yanlış bilgi vermeyin lütfen bu sistemle GTA 5'i high ayarlarda bile oynayabilir.
o zaman sanırım ben Geta beş indirmişim :D GTA5 Değil )

Ağır kazıklanmışsınız geçmiş olsun.

MediaMarkt sağ olsun bir de internetten indirimli aldım :D

GTA 5 gibi oyunu RX 6500 XT i3 10100Fli sistemler high ayarlarda oynatıyor. Diğerlerini de oynatacağını düşünüyorum.

Ben geta beş indirmişim GTA 5 değil ondan kasıyor.

Bu sistemdeki ram tükenmiş ram olarak başka ne seçmeliyim?
Bu bilgisayara windows 10 yüklenebilir mi?
Bu linkteki monitör bu bilgisayarda çalışır mı? https://www.hepsiburada.com/eurocam...ga-freesync-2-hd-lcd-monitor-p-HBCV0000186399

12 bin lirayı geçmeyecek şekilde hazır bilgisayar kasası tavsiye edebilir misiniz? Güvenilir bir siteden dayanıklı bir kasa tavsiye ederseniz çok sevinirim. GTA 5, Team Fortress 2, Hello Neighbor, Totally Accurate Battle Simulator oyunlarının akıcı bir şekilde çalışmasını istiyorum.
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bu sistemlere baktınız mı?

DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bu sistemlere baktınız mı?

Bu sistem gta 5, team fortress 2, hello neighbor, totally accurate battle simulator oyunlarını akıcı bir şekilde çalıştırır mı?

Bu sistem GTA 5, Team Fortress 2, Hello Neighbor, totally accurate Battle Simulator oyunlarını akıcı bir şekilde çalıştırır mı?

Dost Kayaoğlu sistemi tavsiye ederim aradaki fiyat farkı çok az ve daha kaliteli parçaları var. Ayrıca dediğiniz oyunları rahatlıkla Ultra ayarlarda oynarsınız.

Peki bu sisteme bu linkteki monitörü taksak çalıştırır mı?

Eurocam EC-M19 19" 65Hz 0,5ms (Hdmı+Vga) Freesync 2 Hd LCD Monitör: https://www.hepsiburada.com/eurocam-ec-m19-19-65hz-0-5ms-hdmi-vga-freesync-2-hd-lcd-monitor-p-HBCV0000186399

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı