12 bin TL bisiklet önerisi

yok yeni başlamıyorum şuanda zaten hardtail bisikletim var bayadır kullanıyorum artık downhill veya enduro ya gecme zamanımın geldigini düşünüyorum
Dediğin hareketleri hardtail bisikletinle dene bence. Ayrıca hareket yapacaksan, araziye girmeyeceksen dirtjump daha uygun sana.

Dostum para konusunu kriptolu şekilde aktarsaydın bana keşke :) Şimdi o paraya nelerin alınıp nelerin alınamayacağı hakkında tartışma başlayınca sonu gelmiyor çoğu zaman :) Benim de kullandığım makine o fiyatlarda, çalışırken eskisi kadar kullanamaz oldum. Yaz gelince işe giderken kullanmayı düşünüyorum.

Ben Downhill konusunda sana tavsiye veremem, daha önceden kullanmadım veya satın alma girişiminde bulunmadım. HT üst segment bir bisikletim olabilir, çok kişiye tavsiyede bulunmuş olabilirim ancak DH konusunda yorum yapmam doğru olmaz.

Yalnızca 12.000TL ile DH alamayacağından emin olabilirsin :) O bütçeyi biraz arttırman gerekiyor.
Enduro güzel makineler bulabilirsin ancak. Eve geçince daha detaylı yazarım.

Downhill almanı önermem.Çünkü ülkemizde tek spor futbol olduğu için bisiklet parkuru yok. Enduro alırsan hem urban yaparsın hemde ormanda falan takılırsın hemde hakaret çalışırsın. Giant Reign X2 veya Specialized'ın enduro bisikletini önerebilirim.

Downhill almanı önermem. Çünkü ülkemizde tek spor futbol olduğu için bisiklet parkuru yok. Enduro alırsan hem urban yaparsın hem de ormanda falan takılırsın hem de hakaret çalışırsın. Giant reign X2 veya specialized'ın enduro bisikletini önerebilirim.

Zaten benim de amacım urban ve hareket çalışmak.

Dostum para konusunu kriptolu şekilde aktarsaydın bana keşke :) şimdi o paraya nelerin alınıp nelerin alınamayacağı hakkında tartışma başlayınca sonu gelmiyor çoğu zaman :) benim de kullandığım makine o fiyatlarda, çalışırken eskisi kadar kullanamaz oldum. Yaz gelince işe giderken kullanmayı düşünüyorum.

Ben downhill konusunda sana tavsiye veremem, daha önceden kullanmadım veya satın alma girişiminde bulunmadım. HT üst segment bir bisikletim olabilir, çok kişiye tavsiyede bulunmuş olabilirim ancak DH konusunda yorum yapmam doğru olmaz.

Yalnızca 12.000TL ile DH alamayacağından emin olabilirsin :) o bütçeyi biraz arttırman gerekiyor.
Enduro güzel makineler bulabilirsin ancak. Eve geçince daha detaylı yazarım.

Aynen birkaç arkadaşa daha sordum, onlarda aynı şeyi söylediler. DH için 20 bin lirayı gözden çıkarmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten benimde amacım urban ve haraket çalışmak
a
aynen bir kaç arkadaşlara daha sordum onlarda aynı şeyi söylediler dh için 20 bin lirayı gözden cıkarmam gerekiyor
Bir şey aldınız mı? Almadıysanız halen tavsiye istiyor musunuz? Trail bike veya Enduro bike almanız lazım fakat sıfır bulmanız biraz zor, ikinci el bakarsanız çok iyi fiyatlara bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı